zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Tienienie na mieru - podľahnite novým trendom


Aj Vy každým rokom meníte svoj šatník na základe trendov?

A prečo myslieť len na oblečenie? Módnym zmenám podlieha aj Váš interiér. Trend na túto jeseň a zimu praje farbám, s ktorými si spríjemníte dlhé a pochmúrne zimné večery.

Práve pre toto obdobie sú prevažne in zemité farby a to ideálne hnedá, béžová, khaki, vínová alebo odtiene horčicovej.

Nie však každý musí hneď maľovat svoje bývanie, stačí skúsiť zmeniť farby na roletách, plissé, japonských stenách alebo vertikálních žalúziách.





 

V interiéru posobia ležérne a romanticky. V človeku navodzujú pocit kľudu,pohody, bezpečia,presne tie pocity, ktoré si s domovom chceme spojovať. Sú symbolom tradície, stability a uvoľnenia. Sýtejšie odtiene vyvolávajú až príjemnú, intímnu atmosféru….

Tak prečo to neskúsiť?



Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Plastové palubovky sú záležitosťou modernej doby

Plastové palubovky sú modernou alternatívou k palubovkám dreveným. Vzhľadovo sa im spoľahlivo vyrovnajú a naviac majú skvelé vlastnosti, ako je dlhá životnosť a vysoká odolnosť voči UV žiareniu a plesniam, vďaka ktorým sa stávajú stále obľúbenejším variantom obkladu. 

Aké spôsoby ovládania vonkajších žalúzií sú možné?

Ak ste sa rozhodli pre obstaranie vonkajších žalúzií na váš dom či byt, potom na vás okrem výberu tvaru lamiel, farby žalúzie a doplnkov čaká ešte jedna veľmi ťažká voľba. A tou je vybrať ovládanie. Poďme si preto popísať možnosti, ktoré sa pri žalúziách ponúkajú.

Recyklované materiály pre výrobu purenitových boxov

V dnešnej dobe je dôležitejšie ako kedykoľvek predtým sústrediť sa na udržateľnosť a ekologické postupy vo všetkých oblastiach nášho života, vrátane výrobného priemyslu. Recyklované materiály sa stávajú kľúčovým prvkom v boji proti plytvaniu zdrojmi a znečisteniu životného prostredia. Tento článok sa zameriava na využitie recyklovaných materiálov vo výrobe, konkrétne na príklade purenitového boxu a bočného ostene, kde sa ukazuje, ako môžu byť inovatívne materiály využité na vytvorenie kvalitných a trvanlivých produktov.

Ako vybrať tieniacu techniku? 3. diel

V poslednom diele "Ako vybrať tieniacu techniku?" sa bližšie zameriame na techniku exteriérovú. Vonkajšia tieniaca technika ponúka mnoho benefitov, ktoré vnútorné tienenie ponúkať nemôže.