zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Tienienie na mieru - podľahnite novým trendom


Aj Vy každým rokom meníte svoj šatník na základe trendov?

A prečo myslieť len na oblečenie? Módnym zmenám podlieha aj Váš interiér. Trend na túto jeseň a zimu praje farbám, s ktorými si spríjemníte dlhé a pochmúrne zimné večery.

Práve pre toto obdobie sú prevažne in zemité farby a to ideálne hnedá, béžová, khaki, vínová alebo odtiene horčicovej.

Nie však každý musí hneď maľovat svoje bývanie, stačí skúsiť zmeniť farby na roletách, plissé, japonských stenách alebo vertikálních žalúziách.





 

V interiéru posobia ležérne a romanticky. V človeku navodzujú pocit kľudu,pohody, bezpečia,presne tie pocity, ktoré si s domovom chceme spojovať. Sú symbolom tradície, stability a uvoľnenia. Sýtejšie odtiene vyvolávajú až príjemnú, intímnu atmosféru….

Tak prečo to neskúsiť?



Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Nebojte sa zmeny a skúste vnútorné látkové rolety

Čakáte bábätko, prisťahoval sa k Vám do domácnosti nový člen rodiny? Potrebujete zmeniť ráz izby? Skúste látkové rolety.

Prečo solárne žalúzie?

Značka ISOTRA vyvinula unikátnu žalúziu, ktorá šetrí peniaze, čas aj oči. Navíja sa totiž zo slnečnej energie a vďaka solárnemu regulátoru sa jednotlivé lamely naklápajú samy, podľa intenzity slnečného žiarenia. Ako žalúzia ISOTRA ENERGY funguje a prečo si ju kúpiť?

Slnko, dážď, vietor aj súkromie - s tým všetkým si pergola ARTOSI vie poradiť

Pergola nemusí byť len obyčajný prístrešok na vašej terase alebo záhrade. Pri výbere správneho typu to bude vaše obľúbené miesto pre trávenie času s rodinou, s priateľmi aj osamote.