zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Tienienie na mieru - podľahnite novým trendom


Aj Vy každým rokom meníte svoj šatník na základe trendov?

A prečo myslieť len na oblečenie? Módnym zmenám podlieha aj Váš interiér. Trend na túto jeseň a zimu praje farbám, s ktorými si spríjemníte dlhé a pochmúrne zimné večery.

Práve pre toto obdobie sú prevažne in zemité farby a to ideálne hnedá, béžová, khaki, vínová alebo odtiene horčicovej.

Nie však každý musí hneď maľovat svoje bývanie, stačí skúsiť zmeniť farby na roletách, plissé, japonských stenách alebo vertikálních žalúziách.





 

V interiéru posobia ležérne a romanticky. V človeku navodzujú pocit kľudu,pohody, bezpečia,presne tie pocity, ktoré si s domovom chceme spojovať. Sú symbolom tradície, stability a uvoľnenia. Sýtejšie odtiene vyvolávajú až príjemnú, intímnu atmosféru….

Tak prečo to neskúsiť?



Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Tienenie má vplyv na kvalitu spánku. Aké zvoliť?

Určite už ste počuli, aké podmienky sú pre spánok najlepšie. Medzi tie hlavné patria dostatok tmy, premeraná teplota a taktiež kľud. Ak všetky tieto podmienky splníme, čaká nás plnohodnotný spánok a ráno sa prebudíme zdravý a plní energie.

Prekvapte návštevu originálnym nápadom!

Viete, že žalúzie vedia oveľa  viac než len znemožnenie prieniku svetla do miestnosti a ukrytie života v dome pred zvedavými pohľadmi z vonku?

Prečo zaobstarať plastový plot?

Mám radšej drevo. Neznášam plastové výrobky. Drevo je živé, plast je mŕtvy. Už ste niekedy počuli podobné vety? Určite áno. Ja súhlasím tiež. Teraz sa na to pozrieme trošku z iného uhla. Keď vyberáte plot okolo svojho domu, čo je pre vás dôležité? Súkromie, obstarávacia cena, bezpečnosť, vzhľad plotu, údržba ... Tieto a ďalšie motívy sú dôležité pri rozhodovaní, aký plot zvolíte.

Tepelná stabilita budov - tieniaca technika (1. diel)

Pripravili sme pre vás sériu článkov, v ktorých sa pán Ing. arch. Petr Brandejský zameria na informácie ohľadom tepelnej stability budov. Dozviete sa rozdelenie štandardu budov, tipy pre zlepšenie tepelnej stability u novostavieb i starších domov a množstvo ďalšieho. Pusťme sa do toho.