zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Tienienie na mieru - podľahnite novým trendom


Aj Vy každým rokom meníte svoj šatník na základe trendov?

A prečo myslieť len na oblečenie? Módnym zmenám podlieha aj Váš interiér. Trend na túto jeseň a zimu praje farbám, s ktorými si spríjemníte dlhé a pochmúrne zimné večery.

Práve pre toto obdobie sú prevažne in zemité farby a to ideálne hnedá, béžová, khaki, vínová alebo odtiene horčicovej.

Nie však každý musí hneď maľovat svoje bývanie, stačí skúsiť zmeniť farby na roletách, plissé, japonských stenách alebo vertikálních žalúziách.





 

V interiéru posobia ležérne a romanticky. V človeku navodzujú pocit kľudu,pohody, bezpečia,presne tie pocity, ktoré si s domovom chceme spojovať. Sú symbolom tradície, stability a uvoľnenia. Sýtejšie odtiene vyvolávajú až príjemnú, intímnu atmosféru….

Tak prečo to neskúsiť?



Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Ako vybrať vonkajšie žalúzie? Položte si 3 otázky

Chcete si zaobstarať vonkajšie tienenie a neviete, podľa čoho vyberať? Stačí si položiť 3 zásadné otázky a z vašich odpovedí budete ihneď vedieť, aké vonkajšie žalúzie sú pre vás tie pravé. Prečítajte si tiež, aké sú 3 najväčšie výhody vonkajšieho tienenia, nech v tom máte jasno.

Nestresujte sa nákupom tienenia - s nami objednáte rýchlo a z pohodlia domova

Aj naďalej sa situácia vyvíja tak trochu nepredvídateľne a čo je dnes, nemusí byť zajtra. Máme pre vás ale dobrú správu - nákup tienenia online funguje bez obmedzenia a nemusí tak byť zbytočne strašiak a žrút času.

Žalúzie a rolety pod kontrolou: nezabudnite na bezpečnosť

Viete, kto je doma najväčším prieskumníkom? Kto má prirodzenú zvedavosť? Kto neustále túži po objavovaní a poznávaní okolia a môže si pritom niečo urobiť? Sú to naše deti. Aké nebezpečie hrozí u tieniacej techniky?

Objednajte si pergolu teraz a majte ju na jar medzi prvými a ešte za tohtoročnú cenu

Chystáte sa na kúpu hliníkovej pergoly pre vaše vonkajšie posedenie? Nepremeškajte našu aktuálnu akciu. Vďaka nej si zaistíte tohtoročnú cenu a ešte budete mať pergolu budúci roku medzi prvými.