zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prečo si vybrať látkové tienenie?

Nebavia Vás už klasické žalúzie? Uprednostnili by ste skôr niečo elegantného a moderného pre Vaše okná? Potom by ste nemali prehliadať látkové tienenie. Vzhľadom k širokej ponuke typov, či už sú to látkové rolety, plisé alebo japonské posuvné steny môžete zatieniť či predeliť akýkoľvek priestor. Samozrejmosťou je už aj látkové tienenie pre Vaše strešné okná.

Pokiaľ Vás nudí jednoduchosť, zatúžili ste po zmene a v živote uprednostňujete originalitu, potom si určite vyberiete z ponuky látok so vzormi. Nájdete tu kvety, pruhy, špirály, kocky, bodky či ďalšie motívy. A ak predsa len uvítate klasiku, môžete zvoliť jednofarebnú látku.

Aké sú však najväčšie výhody látkového tienenia? Keď opomenieme vzhľad a jednoduché ovládanie, tak si sami zvolíte, koľko svetla si do miestnosti chcete nechať vstúpiť. Látky majú totiž rôznu gramáž, priepustnosť, odrazenie a pohltenie svetla. Môžete teda vymeniť klasické záclony alebo sa vďaka úplne zatemňujícím látkam s termoizolačnou vrstvou postarať o ničím nerušený spánok.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Najlacnejšie vertikálne žalúzie

Jedným z najobľúbenejších tieniacich produktov sú vertikálne žalúzie. Našu obľubu si získali vďaka svojej variabilite a prijateľnej cene.

Plissé žalúzie - zoznámte se

Hľadali sme ideálne vnútorné tienenie, ktoré splní praktickú stránku (odrazenie svetla, súkromie...) a zároveň aj estetickú úlohu. Obe požiadavky s prehľadom plní moderné plissé. A presne o ňom bude dnešné rozprávanie. Prezradím vám všetko, čo som sa dočítala a zistila, plus ukážem, ako sme si ho vymerali a tesne pred odchodom na dovolenku aj stihli objednať.

Vertikálne žalúzie - nielen veľkoformátové tienenie

Vertikálne žalúzie už nie sú doménou komerčných budov, predovšetkým kancelárií, ale našli svoju cestu aj do rodinných domov a bytov. Je to dobre? Poďme si o vertikálnych žalúziách niečo povedať a zist

Tepelná stabilita budov – tienenie a orientácia stavby (4. diel)

Týmto dielom uzatvárame sériu článkov od pána architekta Petra Brandejského. Zameral sa na svetové strany a tienenie, všetko doplnil názornými grafikami. Tak sa vrhnite do čítania...