zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prečo si vybrať látkové tienenie?

Nebavia Vás už klasické žalúzie? Uprednostnili by ste skôr niečo elegantného a moderného pre Vaše okná? Potom by ste nemali prehliadať látkové tienenie. Vzhľadom k širokej ponuke typov, či už sú to látkové rolety, plisé alebo japonské posuvné steny môžete zatieniť či predeliť akýkoľvek priestor. Samozrejmosťou je už aj látkové tienenie pre Vaše strešné okná.

Pokiaľ Vás nudí jednoduchosť, zatúžili ste po zmene a v živote uprednostňujete originalitu, potom si určite vyberiete z ponuky látok so vzormi. Nájdete tu kvety, pruhy, špirály, kocky, bodky či ďalšie motívy. A ak predsa len uvítate klasiku, môžete zvoliť jednofarebnú látku.

Aké sú však najväčšie výhody látkového tienenia? Keď opomenieme vzhľad a jednoduché ovládanie, tak si sami zvolíte, koľko svetla si do miestnosti chcete nechať vstúpiť. Látky majú totiž rôznu gramáž, priepustnosť, odrazenie a pohltenie svetla. Môžete teda vymeniť klasické záclony alebo sa vďaka úplne zatemňujícím látkam s termoizolačnou vrstvou postarať o ničím nerušený spánok.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Čím zatieniť strešné okná? Vyskúšajte plissé

Nové mezonetové byty a rodinné domy sú stavané s veľkým množstvom strešných okien v podkrovných miestnostiach a i tieto okná si zaslúžia svoj elegantný tieniaci doplnok. Túžite po modernom a dynamickom tieniacom prvku do strešných okien a klasické látkové rolety či žalúzie sa vám zdajú okukané? Vyskúšajte žalúzie plissé.

 

Vonkajšie žalúzie: kto šetrí ma za tri

Vlastníte firmu a poskytujete prácu niekoľkým ľuďom  alebo ste majiteľom budovy, ktorú prenajímate spoločnosti pre firemné účely? Určite si prajete, aby zamestnanci podávali najlepší výkon vo všetkých

Ak budem chcieť inštalovať vonkajšie žalúzie, je nutné sa poradiť vopred?

V prípade, že sa rozhodnete inštalovať na rodinný dom vonkajšie žalúzie, je dobré riešiť túto otázku už v projektovej dokumentácii. Ideálne je príprava prekladov alebo podhľadov, ktoré sa pripraví ...

Ako na zatienenie podkrovia?

Prázdne podkrovné priestory majú svoje čaro a atmosféru, ktorá priamo nabáda k vytvoreniu originálnej súčasti bývania. Väčšinou sú atypické a všetko vybavenie je potreba premyslieť tak, aby do interiéru sedelo. Zatienenie strešných okien je na pôde nielen nutnosťou, ale aj krásnym doplnkom, ktorý zladí dizajn celej izby.