zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prečo si vybrať látkové tienenie?

Nebavia Vás už klasické žalúzie? Uprednostnili by ste skôr niečo elegantného a moderného pre Vaše okná? Potom by ste nemali prehliadať látkové tienenie. Vzhľadom k širokej ponuke typov, či už sú to látkové rolety, plisé alebo japonské posuvné steny môžete zatieniť či predeliť akýkoľvek priestor. Samozrejmosťou je už aj látkové tienenie pre Vaše strešné okná.

Pokiaľ Vás nudí jednoduchosť, zatúžili ste po zmene a v živote uprednostňujete originalitu, potom si určite vyberiete z ponuky látok so vzormi. Nájdete tu kvety, pruhy, špirály, kocky, bodky či ďalšie motívy. A ak predsa len uvítate klasiku, môžete zvoliť jednofarebnú látku.

Aké sú však najväčšie výhody látkového tienenia? Keď opomenieme vzhľad a jednoduché ovládanie, tak si sami zvolíte, koľko svetla si do miestnosti chcete nechať vstúpiť. Látky majú totiž rôznu gramáž, priepustnosť, odrazenie a pohltenie svetla. Môžete teda vymeniť klasické záclony alebo sa vďaka úplne zatemňujícím látkam s termoizolačnou vrstvou postarať o ničím nerušený spánok.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Objednajte si pergolu s 8 % zľavou

Sezóna 2021 pomaly končí a za nejaký čas nás čaká ochladenie a nutné prerušenie prác na rekonštrukciách a stavbách. Aj tento čas sa však dá efektívne využiť a byť pripravení na jar 2022. Objednajte si preto pergolu ARTOSI - my vám na ňu dáme zľavu 8 %.

Ako vybrať tieniacu techniku? 2. diel

Či sa rozhodneme pre interiérovú alebo exteriérovú tieniacu techniku, to sa odvíja od našich potrieb a požiadaviek, ktoré na tienenie kladieme. Interiérová tieniaca technika je elegantným a predovšetkým funkčným doplnkom interiéru.

Ako vyriešiť veľkoformátové látkové tienenie? Jednou z možností sú japonské steny

Ak potrebujete zatieniť veľkú plochu, ktorou može byť napr.vaša obývačka, alebo spálňa, a chcete pritom využiť modernú a elegantnú tieniacu techniku, tak japonské steny sú to pravé…

Za všetkým hľadaj žiarlivosť

Už od počiatku sveta sme zmietaní emóciami ako pozitívnymi, tak negatívnymi. Jednou z týchto emócií je aj žiarlivosť. Ale čo má žiarlivosť spoločné so žalúziami? Viac, než myslíte ...