zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prečo si vybrať látkové tienenie?

Nebavia Vás už klasické žalúzie? Uprednostnili by ste skôr niečo elegantného a moderného pre Vaše okná? Potom by ste nemali prehliadať látkové tienenie. Vzhľadom k širokej ponuke typov, či už sú to látkové rolety, plisé alebo japonské posuvné steny môžete zatieniť či predeliť akýkoľvek priestor. Samozrejmosťou je už aj látkové tienenie pre Vaše strešné okná.

Pokiaľ Vás nudí jednoduchosť, zatúžili ste po zmene a v živote uprednostňujete originalitu, potom si určite vyberiete z ponuky látok so vzormi. Nájdete tu kvety, pruhy, špirály, kocky, bodky či ďalšie motívy. A ak predsa len uvítate klasiku, môžete zvoliť jednofarebnú látku.

Aké sú však najväčšie výhody látkového tienenia? Keď opomenieme vzhľad a jednoduché ovládanie, tak si sami zvolíte, koľko svetla si do miestnosti chcete nechať vstúpiť. Látky majú totiž rôznu gramáž, priepustnosť, odrazenie a pohltenie svetla. Môžete teda vymeniť klasické záclony alebo sa vďaka úplne zatemňujícím látkam s termoizolačnou vrstvou postarať o ničím nerušený spánok.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Ako vybrať tieniacu techniku? 3. diel

V poslednom diele "Ako vybrať tieniacu techniku?" sa bližšie zameriame na techniku exteriérovú. Vonkajšia tieniaca technika ponúka mnoho benefitov, ktoré vnútorné tienenie ponúkať nemôže.

Kto mi poradí s výberom žalúzií a ďalšieho tienenia?

Na našom nákupnom portáli Labona.sk sme pre Vás vytvorili Radcu, ktorý Vám pomôže s výberom.

Ako si vybrať horizontálne žalúzie?

Horizontálne žalúzie ideálne vyberajte podľa toho, aké máte okno. Plastové, drevené a hliníkové okná totiž majú svoj typický vzhľad - a nie každá žalúzia na nich vyzerá dobre.

Užívajte si doma pohodu bez nepozvaných hostí

Ležíte na gauči, otvárate obľúbený časopis alebo napínavú knižku, vedľa seba osviežujúci drink. Tešíte sa na relax, ale zrazu okolo vás začne poletovať mucha a nie a nie zmiznúť a dať vám pokoj. Poznáte to? Vyzrejte na otravný hmyz s okennými a dvernými sieťami.