zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prečo si zakúpiť rolovaciu sieť proti hmyzu v zime?

Siete proti hmyzu sú skvelým pomocníkom do domácnosti od jari až do jesene. Premýšľate, že si ich zakúpite? Vybrať si môžete už teraz, nech si môžete užívať príchod jari bez starosti s otravným hmyzom.

Komáre a ďalšia nepríjemná háveď si síce dávajú cez zimu pauzu, ale na jar sa zase vrátia. Ak premýšľate nad zakúpením rolovacej siete proti hmyzu, na nič nečakajte a začnite si vyberať už v zime, nech ste na sezónu pripravení.

Zakúpením siete v zime totiž získajte niekoľko výhod. Sieť si vyberiete a objednáte, výrobca má na výrobu mimosezónneho produktu viac času a produkt vám dodá rýchlejšie. Časté sú taktiež rôzne zľavové akcie, pomocou ktorých na zakúpení ušetríte. Montáž taktiež stihnete ešte pred začiatkom jari – teploty pod nulou na konci zimy klesajú málokedy a biela snehová pokrývka je skôr náhodou. 

O výhľad z okna neprídete

Chcete svoj domov ochrániť pred hmyzom a zároveň neprísť o možnosť z výhľadu z okna? Okenná rolovacia sieť je ideálny variant, využite ju ako pre dvoj-krídelné okná, tak pre balkónové dvere. A keď sa potrebujete pozrieť z okna, alebo sieťovinu v zimnom období schovať, jednoducho ju zrolujte.

Sieť tvorí horný hliníkový box, vodiace lišty a sieťovina a jednotlivé diely sú vyrobené z kvalitných materiálov s dlhou životnosťou, ktoré nepodliehajú korózii a odolávajú teplotným rozdielom. So sieťou sa ľahko manipuluje, ťahom za spodný profil sieť rýchlo vytiahnete či stiahnete do boxu. Montáž nie je nijako zložitá a to aj cez to, že sa bez menších zásahov do rámu alebo do omietky nezaobídete.

Včasnou prípravou ušetríte starostí  

Väčšina ľudí začne premýšľať nad zakúpením siete proti hmyzu až na jar, alebo v lete keď sa otravný hmyz behom dňa a noci už takmer nedá vydržať. Výrobcovia siete sú zahltení dopytom a termíny dodania sa neustála predlžujú a trápenie s hmyzom sa preťahuje. Nenechávajte preto zakúpenie siete až na poslednú chvíľu. Buďte pripravení už na prvý prebudený hmyz zo zimného spánku, vetrajte podľa toho ako chcete a užívajte si krásneho počasia.

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Z garáže až na technologickú špičku Európy!

Písal sa rok 1992 a 2 kamaráti Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali podnikať ako to už býva v obmedzenom priestore v Bolaticiach.

Výber spoľahlivého dodávateľa tieniacej techniky: návod na bezproblémový nákup

Chystáte sa zaobstarať do domu tienenie? Začínate hľadať vhodného dodávateľa, prezeráte e-shopy alebo hľadáte kamennú predajňu? Napísali sme článok, ktorý vám dá pár základných tipov, ako si správne vybrať a vyhnúť sa zbytočným komplikáciám alebo sklamaniam.

Riadiaci systém Tahoma alebo Connexoon od Somfy?

Riadiť na diaľku vykurovanie domu, rozsvietenie svetiel, zamykanie a sťahovanie žalúzií a roliet je dnes ľahké. Stačí k tomu účinný riadiaci systém a šikovný mobilný telefón. V súčasnej dobe si môžete zaobstarať riadiace systémy Tahoma a Connexoon od Somfy. Premýšľate, ktorý z nich si vybrať? Pripravili sme pre vás zoznam výhod oboch systémov.

Rozdiely v typoch markíz? Všetko na jednom mieste!

Plánujete nákup vonkajšej markízy, ale nevyznáte sa v ich ponuke? V nasledujúcom článku popíšeme jednotlivé typy markíz a pomôžeme vám zorientovať sa v našej ponuke.