zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prečo si zakúpiť rolovaciu sieť proti hmyzu v zime?

Siete proti hmyzu sú skvelým pomocníkom do domácnosti od jari až do jesene. Premýšľate, že si ich zakúpite? Vybrať si môžete už teraz, nech si môžete užívať príchod jari bez starosti s otravným hmyzom.

Komáre a ďalšia nepríjemná háveď si síce dávajú cez zimu pauzu, ale na jar sa zase vrátia. Ak premýšľate nad zakúpením rolovacej siete proti hmyzu, na nič nečakajte a začnite si vyberať už v zime, nech ste na sezónu pripravení.

Zakúpením siete v zime totiž získajte niekoľko výhod. Sieť si vyberiete a objednáte, výrobca má na výrobu mimosezónneho produktu viac času a produkt vám dodá rýchlejšie. Časté sú taktiež rôzne zľavové akcie, pomocou ktorých na zakúpení ušetríte. Montáž taktiež stihnete ešte pred začiatkom jari – teploty pod nulou na konci zimy klesajú málokedy a biela snehová pokrývka je skôr náhodou. 

O výhľad z okna neprídete

Chcete svoj domov ochrániť pred hmyzom a zároveň neprísť o možnosť z výhľadu z okna? Okenná rolovacia sieť je ideálny variant, využite ju ako pre dvoj-krídelné okná, tak pre balkónové dvere. A keď sa potrebujete pozrieť z okna, alebo sieťovinu v zimnom období schovať, jednoducho ju zrolujte.

Sieť tvorí horný hliníkový box, vodiace lišty a sieťovina a jednotlivé diely sú vyrobené z kvalitných materiálov s dlhou životnosťou, ktoré nepodliehajú korózii a odolávajú teplotným rozdielom. So sieťou sa ľahko manipuluje, ťahom za spodný profil sieť rýchlo vytiahnete či stiahnete do boxu. Montáž nie je nijako zložitá a to aj cez to, že sa bez menších zásahov do rámu alebo do omietky nezaobídete.

Včasnou prípravou ušetríte starostí  

Väčšina ľudí začne premýšľať nad zakúpením siete proti hmyzu až na jar, alebo v lete keď sa otravný hmyz behom dňa a noci už takmer nedá vydržať. Výrobcovia siete sú zahltení dopytom a termíny dodania sa neustála predlžujú a trápenie s hmyzom sa preťahuje. Nenechávajte preto zakúpenie siete až na poslednú chvíľu. Buďte pripravení už na prvý prebudený hmyz zo zimného spánku, vetrajte podľa toho ako chcete a užívajte si krásneho počasia.

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Ide cez aplikácie ovládať aj Vaše súkromie?

V čase chytrých telefónov už sa nemusíte po dovolenke vracať do prehriateho bytu, alebo sa cestou z hôr strachovať, že dorazíte do vymrznutého domu. Pomocou riadiacich systémov a chytrého telefónu to máte pevne v rukách a na diaľku môžete ovládať celý dom od žalúzií, až po garáž a alarm. Ako to funguje?

Ako vyčistiť žalúzie?

Pravidelnou údržbou žalúzií nielen predlžujete životnosť vášmu tieneniu, ale aj zabraňujete víreniu prachu a možným dýchacím ťažkostiam. Čistenie žalúzií nemusí byť horor - prečítajte si naše rady, ako čo najefektívnejšie žalúzie čistiť a uľahčite si prácu.

Znížte náklady na energiu vo vašej domácnosti

Cena elektriny raketovo stúpla, situácia je neistá a mnoho spoločností stojí na pokraji svojich možností. Na účtoch domácností sa zrazu objavujú nemalé čiastky nad plán rodinného rozpočtu. Znie to trochu ako hororový scenár, že? Tak se poďme pozrieť, ako na zdraženie elektriny aspoň trochu vyzrieť.

Sú praktické i bezúdržbové. Bioklimatické hliníkové pergoly si rýchlo obľúbite

Ak chcete zatieniť vonkajšiu terasu, nemusíte automaticky siahať po drevenej pergole s polykarbonátovou strechou. Dnes sú stále obľúbenejšie pergoly z hliníka - najmä tie bioklimatické. Vydržia vám desiatky rokov, nevyžadujú žiadnu údržbu, a navyše sa oveľa lepšie odvetrávajú. Čítajte, aké všetky výhody bioklimatické pergoly majú.