zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prečo si zaobstarať markízu práve teraz?

Leto sa nezadržateľne blíži a slnečné lúče budú hriať viac a viac. Čo ale robiť v prípade, že sa budete chcieť pred slnkom schovať a zatieniť vaše vonkajšie posedenie, či už na balkóne, či terase? Najefektívnejší spôsob je práve obstaranie vonkajšej markízy. Vďaka veľkému výberu farieb a vzorov, totiž markíza nielen tieni, ale aj skvele vyzerá!

V našom internetovom obchode potom môžete vyberať zo štyroch druhov markíz: bez nosného profilu, s nosným profilom, polokazetové markízy a kazetové markízy. Na svoje si tak príde naozaj každý. Markízu potom môžete ovládať manuálne pomocou kľuky, či jednoducho motoricky - či už vypínačom, alebo diaľkovým ovládačom. A ak sa vám nechce strážiť vrtkavosť počasia, stačí pridať k motorickému ovládaniu otrasový snímač, ktoré sníma vibrácie spôsobené vetrom a ak presiahnu nastavenú hodnotu, markíza sa bezpečne zatiahne.

Ponúkame vám markízy na mieru od spoločnosti Isotra a.s. Jedná sa o kvalitné české markízy s kolekciou látok DICKSON. Tieto látky majú špeciálnu úpravu, ktorá zaisťuje nielen odolnosť voči plesniam, ale aj farebnú stálosť. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave CLEANGARD, ktorá využíva ultramoderný systém ochrany, sú totiž látky markíz maximálne vodeodolné a zároveň chránené proti špine a to aj z dlhodobého hľadiska. Dokázať vám to môžeme jednoducho, na tieto látky totiž poskytujeme záruku 10 rokov.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Jak dostáť prírodu do interiéru? Vsaďte na drevené žalúzie

Pri výbere žalúzií do interiéru musíte myslieť nie len na farbu a vzor, ale taktiež na celkovú atmosféru, ktorú chcete pomocou tienenia vytvoriť. Trefou do čierneho sú drevené žalúzie, ktoré spoľahlivo privedú prírodu do vášho interiéru a dodajú mu príjemnú, domácu atmosféru.

Aké vonkajšie rolety si mám vybrať? Plastové alebo hliníkové?

Iste si túto otázku pri výbere vonkajších (predokenných) roliet tiež pokladáte. Poďme sa spoločne pozrieť, aké sú rozdiely medzi plastovými a hliníkovými roletami.

Ako opraviť sieťovinu u sietí proti hmyzu?

Máte doma okennú sieť alebo dvernú sieť proti hmyzu, ktorá je v dobrom stave , bez korózie, ale pretrhla alebo poškodila sa vám sieťovina? Nemusíte kupovať hneď novú sieť. S trochou šikovnosti zvládnete sieťovinu vymeniť sami. Poradíme vám ako na to.

Náhradné diely – vymeňte si opotrebované či stratené

Nami dodávané produkty sú kvalitné a majú naozaj dlhú životnosť. Nie je potrebné sa o ne nijak zvlášť starať. Postačí len pravidelná jednoduchá údržba a nepríjemnosti s opravou sa vám budú vyhýbať. Môže sa však stať, že sa nejaká súčiastka opotrebuje či zakotúľa.