zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prečo si zaobstarať markízu práve teraz?

Leto sa nezadržateľne blíži a slnečné lúče budú hriať viac a viac. Čo ale robiť v prípade, že sa budete chcieť pred slnkom schovať a zatieniť vaše vonkajšie posedenie, či už na balkóne, či terase? Najefektívnejší spôsob je práve obstaranie vonkajšej markízy. Vďaka veľkému výberu farieb a vzorov, totiž markíza nielen tieni, ale aj skvele vyzerá!

V našom internetovom obchode potom môžete vyberať zo štyroch druhov markíz: bez nosného profilu, s nosným profilom, polokazetové markízy a kazetové markízy. Na svoje si tak príde naozaj každý. Markízu potom môžete ovládať manuálne pomocou kľuky, či jednoducho motoricky - či už vypínačom, alebo diaľkovým ovládačom. A ak sa vám nechce strážiť vrtkavosť počasia, stačí pridať k motorickému ovládaniu otrasový snímač, ktoré sníma vibrácie spôsobené vetrom a ak presiahnu nastavenú hodnotu, markíza sa bezpečne zatiahne.

Ponúkame vám markízy na mieru od spoločnosti Isotra a.s. Jedná sa o kvalitné české markízy s kolekciou látok DICKSON. Tieto látky majú špeciálnu úpravu, ktorá zaisťuje nielen odolnosť voči plesniam, ale aj farebnú stálosť. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave CLEANGARD, ktorá využíva ultramoderný systém ochrany, sú totiž látky markíz maximálne vodeodolné a zároveň chránené proti špine a to aj z dlhodobého hľadiska. Dokázať vám to môžeme jednoducho, na tieto látky totiž poskytujeme záruku 10 rokov.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Purenitové boxy do 10 dní na stavbe

Purenitové kastlíky na mieru sú veľmi žiadaným variantom pre podomietkové prevedenie vonkajších žalúzií. O to viac teraz, keď sa blíži zima a mnoho stavebníkov potrebuje ešte dokončiť čo najviac na stavbe, napríklad aj vrátane fasády.

 

 

 

Porovnanie vonkajších žalúzií a roliet - ktoré vybrať?

Poďme sa v tomto článku pozrieť na ďalšiu často diskutovanú tému pri výbere tieniacej techniky. Tentoraz sa pozrieme na rozdiely medzi vonkajšími žalúziami a roletami.

 

 

Prečo zaistiť markízu motorovým pohonom?

Väčšina zákazníkov by rada ušetrila a vonkajšiu markízu by chceli ovládať kľukou. My z odboru však väčšinou hovoríme razantné NIE. 

Jak dostáť prírodu do interiéru? Vsaďte na drevené žalúzie

Pri výbere žalúzií do interiéru musíte myslieť nie len na farbu a vzor, ale taktiež na celkovú atmosféru, ktorú chcete pomocou tienenia vytvoriť. Trefou do čierneho sú drevené žalúzie, ktoré spoľahlivo privedú prírodu do vášho interiéru a dodajú mu príjemnú, domácu atmosféru.