zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prečo si zaobstarať markízu práve teraz?

Leto sa nezadržateľne blíži a slnečné lúče budú hriať viac a viac. Čo ale robiť v prípade, že sa budete chcieť pred slnkom schovať a zatieniť vaše vonkajšie posedenie, či už na balkóne, či terase? Najefektívnejší spôsob je práve obstaranie vonkajšej markízy. Vďaka veľkému výberu farieb a vzorov, totiž markíza nielen tieni, ale aj skvele vyzerá!

V našom internetovom obchode potom môžete vyberať zo štyroch druhov markíz: bez nosného profilu, s nosným profilom, polokazetové markízy a kazetové markízy. Na svoje si tak príde naozaj každý. Markízu potom môžete ovládať manuálne pomocou kľuky, či jednoducho motoricky - či už vypínačom, alebo diaľkovým ovládačom. A ak sa vám nechce strážiť vrtkavosť počasia, stačí pridať k motorickému ovládaniu otrasový snímač, ktoré sníma vibrácie spôsobené vetrom a ak presiahnu nastavenú hodnotu, markíza sa bezpečne zatiahne.

Ponúkame vám markízy na mieru od spoločnosti Isotra a.s. Jedná sa o kvalitné české markízy s kolekciou látok DICKSON. Tieto látky majú špeciálnu úpravu, ktorá zaisťuje nielen odolnosť voči plesniam, ale aj farebnú stálosť. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave CLEANGARD, ktorá využíva ultramoderný systém ochrany, sú totiž látky markíz maximálne vodeodolné a zároveň chránené proti špine a to aj z dlhodobého hľadiska. Dokázať vám to môžeme jednoducho, na tieto látky totiž poskytujeme záruku 10 rokov.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Tienienie na mieru - podľahnite novým trendom

Aj Vy každým rokom meníte svoj šatník na základe trendov?
A prečo myslieť len na oblečenie? Módnym zmenám podlieha aj Váš interiér. Trend na túto jeseň a zimu praje farbám...

Plissé žalúzie - zoznámte se

Hľadali sme ideálne vnútorné tienenie, ktoré splní praktickú stránku (odrazenie svetla, súkromie...) a zároveň aj estetickú úlohu. Obe požiadavky s prehľadom plní moderné plissé. A presne o ňom bude dnešné rozprávanie. Prezradím vám všetko, čo som sa dočítala a zistila, plus ukážem, ako sme si ho vymerali a tesne pred odchodom na dovolenku aj stihli objednať.

Tepelná stabilita budov – tienenie a orientácia stavby (4. diel)

Týmto dielom uzatvárame sériu článkov od pána architekta Petra Brandejského. Zameral sa na svetové strany a tienenie, všetko doplnil názornými grafikami. Tak sa vrhnite do čítania...

 

 

 

Prečo si zakúpiť rolovaciu sieť proti hmyzu v zime?

Siete proti hmyzu sú skvelým pomocníkom do domácnosti od jari až do jesene. Premýšľate, že si ich zakúpite? Vybrať si môžete už teraz, nech si môžete užívať príchod jari bez starosti s otravným hmyzom.