zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prečo solárne žalúzie?

Značka ISOTRA vyvinula unikátnu žalúziu, ktorá šetrí peniaze, čas aj oči. Navíja sa totiž zo slnečnej energie a vďaka solárnemu regulátoru sa jednotlivé lamely naklápajú samy, podľa intenzity slnečného žiarenia. Ako žalúzia ISOTRA ENERGY funguje a prečo si ju kúpiť?

 

Solárne horizontálne žalúzie ISOTRA ENERGY fungujú na princípu premeny slnečnej energie na elektrickú. Značka ISOTRA vyvinula solárnu žalúziu na bezdátové ovládanie, vďaka čomu sa nemusíte púšťať do zložitých stavebných úprav interiéru alebo exteriéru, žalúziu namontujete rýchlo a jednoducho. Minimálna námaha s maximálnym účinkom.

Systém je založený na autonómnom napájení pomocou solárneho fotovoltaického článku a NiMH akumulátoru. Vďaka fotovoltaickým článkom a slnečnej energii dochádza k premene slnečnej energie na elektrickú. Akumulátor je dobíjaný amorfným fotovoltaickým článkom aj pri malej intenzite osvetlenia, čo je ďalšia výhoda tohoto systému. Je umiestnený na zadnej strane horného profilu žalúzie, funkcia je teda možná aj pri nižšej intenzite svetla ako je tomu v zimnom období. Nabité žalúzie môžete 50 až 200 spustiť i vytiahnuť bez prítomnosti svetla (podľa veľkosti) a naviac, môžete si automaticky naprogramovať, kedy sa majú žalúzie stiahnuť!



Systém žalúzie komunikuje s bezdrôtovým ovládačom, ktorý môže ovládať jednu alebo viacero žalúzií nezávisle na sebe alebo všetky súčasne. Ovládač funguje zo vzdialenosti až 150 m. Programovateľný ovládač umožňuje časové nastavenie pohybu žalúzií – viac v našom návode: Diaľkový ovládač.

 

 

Solárnu žalúziu ISOTRA ENERGY je možné namontovať do všetkých typov plastových i drevených okien. Vďaka bohatému výberu zo širokej farebnej škály je možné zladiť žalúziu s rámom okna alebo s farbou vášho interiéru.

Žalúzia predstavuje synergii designu, praktickosti, úžitku a energetickej úspory. Preto sa vyplatí i cez výraznejšiu počiatočnú investíciu, zaistí vám totiž pohodlné bývanie na niekoľko desiatok rokov.

Základné údaje pro tých, čo ladia detail dizajnu interiéru alebo pre technické kutili. Tu je tabuľa nábalu, ktorá vám prezradí, koľko by mala žalúzia v stiahnutej polohe.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Vonkajšie žalúzie: kto šetrí ma za tri

Vlastníte firmu a poskytujete prácu niekoľkým ľuďom  alebo ste majiteľom budovy, ktorú prenajímate spoločnosti pre firemné účely? Určite si prajete, aby zamestnanci podávali najlepší výkon vo všetkých

Drevené žalúzie alebo hliníkové žalúzie v imitácii dreva?

Páčia sa Vám krásne drevené žalúzie? V tomto článku Vám chceme poradiť v prípade, že hľadáte drevené tienenie. Máte v podstate 2 možnosti. 

Ako vybrať markízu?

Keď sa tešíte na odpočinok na terase a miesto toho vás trápi ostré, pálivé slnečné lúče, určite vás napadne rovnaká otázka, ktorá napadla mňa. Kde vziať tieň? Čo tak vyskúšať markízu? Ale ako ju vybrať, aby splnila moje požiadavky? Aby poskytovala dostatok tieňu, ľahko sa udržovala, ale taktiež, aby látka pri menšom daždi ihneď nepresiakla a ja nemusela s deťmi utekať do domu?

Ako opraviť sieťovinu u sietí proti hmyzu?

Máte doma okennú sieť alebo dvernú sieť proti hmyzu, ktorá je v dobrom stave , bez korózie, ale pretrhla alebo poškodila sa vám sieťovina? Nemusíte kupovať hneď novú sieť. S trochou šikovnosti zvládnete sieťovinu vymeniť sami. Poradíme vám ako na to.