zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prečo solárne žalúzie?

Značka ISOTRA vyvinula unikátnu žalúziu, ktorá šetrí peniaze, čas aj oči. Navíja sa totiž zo slnečnej energie a vďaka solárnemu regulátoru sa jednotlivé lamely naklápajú samy, podľa intenzity slnečného žiarenia. Ako žalúzia ISOTRA ENERGY funguje a prečo si ju kúpiť?

 

Solárne horizontálne žalúzie ISOTRA ENERGY fungujú na princípu premeny slnečnej energie na elektrickú. Značka ISOTRA vyvinula solárnu žalúziu na bezdátové ovládanie, vďaka čomu sa nemusíte púšťať do zložitých stavebných úprav interiéru alebo exteriéru, žalúziu namontujete rýchlo a jednoducho. Minimálna námaha s maximálnym účinkom.

Systém je založený na autonómnom napájení pomocou solárneho fotovoltaického článku a NiMH akumulátoru. Vďaka fotovoltaickým článkom a slnečnej energii dochádza k premene slnečnej energie na elektrickú. Akumulátor je dobíjaný amorfným fotovoltaickým článkom aj pri malej intenzite osvetlenia, čo je ďalšia výhoda tohoto systému. Je umiestnený na zadnej strane horného profilu žalúzie, funkcia je teda možná aj pri nižšej intenzite svetla ako je tomu v zimnom období. Nabité žalúzie môžete 50 až 200 spustiť i vytiahnuť bez prítomnosti svetla (podľa veľkosti) a naviac, môžete si automaticky naprogramovať, kedy sa majú žalúzie stiahnuť!



Systém žalúzie komunikuje s bezdrôtovým ovládačom, ktorý môže ovládať jednu alebo viacero žalúzií nezávisle na sebe alebo všetky súčasne. Ovládač funguje zo vzdialenosti až 150 m. Programovateľný ovládač umožňuje časové nastavenie pohybu žalúzií – viac v našom návode: Diaľkový ovládač.

 

 

Solárnu žalúziu ISOTRA ENERGY je možné namontovať do všetkých typov plastových i drevených okien. Vďaka bohatému výberu zo širokej farebnej škály je možné zladiť žalúziu s rámom okna alebo s farbou vášho interiéru.

Žalúzia predstavuje synergii designu, praktickosti, úžitku a energetickej úspory. Preto sa vyplatí i cez výraznejšiu počiatočnú investíciu, zaistí vám totiž pohodlné bývanie na niekoľko desiatok rokov.

Základné údaje pro tých, čo ladia detail dizajnu interiéru alebo pre technické kutili. Tu je tabuľa nábalu, ktorá vám prezradí, koľko by mala žalúzia v stiahnutej polohe.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Vertikálne žalúzie - nielen veľkoformátové tienenie

Vertikálne žalúzie už nie sú doménou komerčných budov, predovšetkým kancelárií, ale našli svoju cestu aj do rodinných domov a bytov. Je to dobre? Poďme si o vertikálnych žalúziách niečo povedať a zist

Ako opraviť sieťovinu u sietí proti hmyzu?

Máte doma okennú sieť alebo dvernú sieť proti hmyzu, ktorá je v dobrom stave , bez korózie, ale pretrhla alebo poškodila sa vám sieťovina? Nemusíte kupovať hneď novú sieť. S trochou šikovnosti zvládnete sieťovinu vymeniť sami. Poradíme vám ako na to.

Prečo ľudia objednávajú tieniacu techniku? 1. diel: Horizontálne žalúzie

Aké sú najčastejšie dôvody pre nákup tienenia? Prekvapivo to nie je slnečný svit, ale hlavne ochrana súkromia – nechceme aby náš nerušili okoloidúci za oknami, alebo susedia. Aké sú ďalšie dôvody? A aký typ tienenia si zákazníci najčastejšie nakupujú?

Sú látkové rolety vhodné do pergoly?

Krásne slnečné dni sú v plnom prúde a my si ich užívame plnými dúškami. Cez víkend sú to tiež napríklad grilovačky a posedenie s priateľmi. Proste nás to ťahá sadnúť si na záhradu a užívať si tieto príjemné chvíľky. Slniečko máme radi, ale po celom dni strávenom na slnku začneme premýšľať, ako vybudované zázemie na záhrade v podobe pergoly zatieniť. Predsa len nie je príjemné, keď vám ostré slnečné lúče svietia do tváre v čase, keď jete. Alebo ostré slnko v podvečer, keď už si chcete len čítať a relaxovať.