zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prečo zaistiť markízu motorovým pohonom?

Väčšina zákazníkov by rada ušetrila a vonkajšiu markízu by chceli ovládať kľukou. My z odboru však väčšinou hovoríme razantné NIE. Dôvodom nie je, že chceme zákazníkovi predať motor navyše. Dôvodom sú naše skúsenosti s ovládaním markízy.

Dôvodom sú naše skúsenosti s ovládaním markízy. Ručné ovládanie markízy je dávno prežitok

Vonkajšia markíza je komfortom na terase, pred oknom alebo na balkóne Vášho domu či bytu. V okamihu zvolenia ručného ovládania budete nútení pri každom stiahnutí a roztiahnutí vonkajšej markízy motať ručnou kľukou. Pri menších rozmerov vonkajšej markízy (3x1.5) to nie je zas až taký problém a zvládne to každý. K takémuto rozmeru a za predpokladu používania len občas, to je ideálny spôsob ovládania markízy. Keď však budete mať väčší a klasickejší rozmer (4x3m), je úplne žiadúce zvoliť ovládanie markízy na motor s vypínačom alebo používanejší diaľkový ovládač. Nechceme, aby Vás náročnejší spôsob ovládania donútil k redšiemu používaniu.

Vaša terasa ako ďalší obytný priestor

Motorový pohon markízy Vám umožní využívať automatické funkcie. Inštalácia slnečného čidla zaistí ochranu interiéru pred nežiaducimi účinkami slnečného žiarenia. Veterný, prípadne otrasový snímač zabráni poškodeniu markízy pred silným vetrom. A samozrejme sa výrazne zvýši komfort ovládania najmä v prípade, že použijete bezdrôtové diaľkové ovládanie. Jedným diaľkovým ovládačom potom môžete okrem markízy riadiť osvetlenie, tepelné žiariče a ďalšie zariadenia. Vďaka tomu sa z terasy stane ďalší obytný priestor.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Nechajte sa okúzliť prirodzeným pôvabom drevených žalúzií

Drevené horizontálne žalúzie vdýchnu do interiéru atmosféru pokoja a pohodlia. Nesú so sebou kus prírody. Sú čisté, prirodzené a elegantné.

Čistenie látkových roliet: Vaše rolety budú zase ako nové

Zaobstarali ste si domov látkovú roletu a tušíte, že je potrebné sa o ňu raz za čas postarať, aby vám dlhšie vydržala a stále vyzerala ako pri kúpe. Je to tak. Aj o látkovú roletu je potreba sa starať, aj keď vás upokojíme, nemusí to byť veľmi často a rozhodne to nie je nijako náročné.

Vertikálne žalúzie - jednotka v oblasti tienenia kancelárskych priestorov

Vertikálne žalúzie sú stálicou v oblasti tienenia kancelárskych a komerčných priestorov. A nie je tomu tak iba náhodou.

 

 

Aké sú spôsoby ovládania vonkajšieho tienenia?

Premýšľate, že si zaobstaráte nové vonkajšie tienenie, ale nie ste si istí, aké ovládanie je pre vás najvhodnejší?