zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prečo zaistiť markízu motorovým pohonom?

Väčšina zákazníkov by rada ušetrila a vonkajšiu markízu by chceli ovládať kľukou. My z odboru však väčšinou hovoríme razantné NIE. Dôvodom nie je, že chceme zákazníkovi predať motor navyše. Dôvodom sú naše skúsenosti s ovládaním markízy.

Dôvodom sú naše skúsenosti s ovládaním markízy. Ručné ovládanie markízy je dávno prežitok

Vonkajšia markíza je komfortom na terase, pred oknom alebo na balkóne Vášho domu či bytu. V okamihu zvolenia ručného ovládania budete nútení pri každom stiahnutí a roztiahnutí vonkajšej markízy motať ručnou kľukou. Pri menších rozmerov vonkajšej markízy (3x1.5) to nie je zas až taký problém a zvládne to každý. K takémuto rozmeru a za predpokladu používania len občas, to je ideálny spôsob ovládania markízy. Keď však budete mať väčší a klasickejší rozmer (4x3m), je úplne žiadúce zvoliť ovládanie markízy na motor s vypínačom alebo používanejší diaľkový ovládač. Nechceme, aby Vás náročnejší spôsob ovládania donútil k redšiemu používaniu.

Vaša terasa ako ďalší obytný priestor

Motorový pohon markízy Vám umožní využívať automatické funkcie. Inštalácia slnečného čidla zaistí ochranu interiéru pred nežiaducimi účinkami slnečného žiarenia. Veterný, prípadne otrasový snímač zabráni poškodeniu markízy pred silným vetrom. A samozrejme sa výrazne zvýši komfort ovládania najmä v prípade, že použijete bezdrôtové diaľkové ovládanie. Jedným diaľkovým ovládačom potom môžete okrem markízy riadiť osvetlenie, tepelné žiariče a ďalšie zariadenia. Vďaka tomu sa z terasy stane ďalší obytný priestor.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Typy screenových roliet

Ponuka screenových roliet je dnes už pomerne obsiahla, ale kto sa v tom má vyznať? Preto sa v dnešnom článku pozrieme na výhody vonkajších screenových roliet, ich druhy a rozdiely medzi nimi.

Horizontálne žalúzie na retiazku - klasika, ktorá nikdy neomrzí

Klasické vnútorné žalúzie sú najpredávanejším tovarom v našom e-shope. Trend horizontálnych žalúzií sa stále drží na vrchole a nie je sa čomu čudovať.

Žalúzie a rolety pod kontrolou: nezabudnite na bezpečnosť

Viete, kto je doma najväčším prieskumníkom? Kto má prirodzenú zvedavosť? Kto neustále túži po objavovaní a poznávaní okolia a môže si pritom niečo urobiť? Sú to naše deti. Aké nebezpečie hrozí u tieniacej techniky?

Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel tretí

Na rad sa dostal tretí článok o tom, ako má správne vyzerať zabalená zásielka. Už vieme, čo očakávať pri objednávke vnútorného tienenia. V prvom diele išlo o interiérové žalúzie a v druhom o látkové interiérové tienenie. Teraz sa pozrieme na zásielky tienenie určeného pre exteriér.