zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prekvapte návštevu originálnym nápadom!

Viete, že žalúzie vedia oveľa viac než len znemožnenie prieniku svetla do miestnosti a ukrytie života v dome pred zvedavými pohľadmi z vonku?

Kedy inokedy Vám môžu slúžiť horizontálne alebo vertikálne žalúzie?

Tu je pár nápadov:
- Keď nemáte miesto pre klasické dvere a chcete miestnosť opticky uzavrieť
- Keď Vás nudia látkové závesy
- Keď potrebujete predeliť miestnosť a opätovne spojiť
- Keď sa Vám nepáči pozerať z vane na práčku alebo kôš špinavej bielizne
- Keď úložné priestory potrebujú zakryť a zároveň dýchať
- Keď posuvné dvere na mieru sú pre Vás drahé
- Keď nechcete klasické skrinkové dvierka

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Ako postupovať pri reklamácii?

Nákup na e-shopoch dnes už nie je nič neobvyklé. Je to lacné, rýchle a pohodlné. Problém nastáva v prípade, že tovar, ktorý ste si objednali, nezodpovedá vašim predstavám alebo je poškodený. Potom je na čase ho reklamovať. Ako na to?

Aký druh tienenia je najvhodnejší do detskej izby?

Pri zariaďovaní detskej izby sa sústredíme najmä na farbu stien a nábytku a často zabúdame na kvalitné tienenie. A to je chyba, pretože možnosť regulácie svetla je pre denné aktivity i kvalitný spánok dieťaťa nevyhnutná. Na výber máme z niekoľkých druhov záclon, roliet alebo žalúzií. Ako vybrať tie správne?

Užívajte si doma pohodu bez nepozvaných hostí

Ležíte na gauči, otvárate obľúbený časopis alebo napínavú knižku, vedľa seba osviežujúci drink. Tešíte sa na relax, ale zrazu okolo vás začne poletovať mucha a nie a nie zmiznúť a dať vám pokoj. Poznáte to? Vyzrejte na otravný hmyz s okennými a dvernými sieťami.

TOP 5 VÝHOD vonkajších žalúzií

Vonkajšie žalúzie sú nielen veľmi praktickým, ale aj elegantným prvkom, ktorý doladí celkový vzhľad domu. Okrem toho, že  určite spoľahlivo zatienia, majú aj mnoho iných výhod,vďaka ktorým v poslednej dobe získavajú na  popularite. Aké sú to výhody?