zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prekvapte návštevu originálnym nápadom!

Viete, že žalúzie vedia oveľa viac než len znemožnenie prieniku svetla do miestnosti a ukrytie života v dome pred zvedavými pohľadmi z vonku?

Kedy inokedy Vám môžu slúžiť horizontálne alebo vertikálne žalúzie?

Tu je pár nápadov:
- Keď nemáte miesto pre klasické dvere a chcete miestnosť opticky uzavrieť
- Keď Vás nudia látkové závesy
- Keď potrebujete predeliť miestnosť a opätovne spojiť
- Keď sa Vám nepáči pozerať z vane na práčku alebo kôš špinavej bielizne
- Keď úložné priestory potrebujú zakryť a zároveň dýchať
- Keď posuvné dvere na mieru sú pre Vás drahé
- Keď nechcete klasické skrinkové dvierka

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Ako na zatienenie podkrovia?

Prázdne podkrovné priestory majú svoje čaro a atmosféru, ktorá priamo nabáda k vytvoreniu originálnej súčasti bývania. Väčšinou sú atypické a všetko vybavenie je potreba premyslieť tak, aby do interiéru sedelo. Zatienenie strešných okien je na pôde nielen nutnosťou, ale aj krásnym doplnkom, ktorý zladí dizajn celej izby.

Jak dostáť prírodu do interiéru? Vsaďte na drevené žalúzie

Pri výbere žalúzií do interiéru musíte myslieť nie len na farbu a vzor, ale taktiež na celkovú atmosféru, ktorú chcete pomocou tienenia vytvoriť. Trefou do čierneho sú drevené žalúzie, ktoré spoľahlivo privedú prírodu do vášho interiéru a dodajú mu príjemnú, domácu atmosféru.

Ako si vybrať horizontálne žalúzie?

Horizontálne žalúzie ideálne vyberajte podľa toho, aké máte okno. Plastové, drevené a hliníkové okná totiž majú svoj typický vzhľad - a nie každá žalúzia na nich vyzerá dobre.

Plissé žalúzie - zoznámte se

Hľadali sme ideálne vnútorné tienenie, ktoré splní praktickú stránku (odrazenie svetla, súkromie...) a zároveň aj estetickú úlohu. Obe požiadavky s prehľadom plní moderné plissé. A presne o ňom bude dnešné rozprávanie. Prezradím vám všetko, čo som sa dočítala a zistila, plus ukážem, ako sme si ho vymerali a tesne pred odchodom na dovolenku aj stihli objednať.