zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Prekvapte návštevu originálnym nápadom!

Viete, že žalúzie vedia oveľa viac než len znemožnenie prieniku svetla do miestnosti a ukrytie života v dome pred zvedavými pohľadmi z vonku?

Kedy inokedy Vám môžu slúžiť horizontálne alebo vertikálne žalúzie?

Tu je pár nápadov:
- Keď nemáte miesto pre klasické dvere a chcete miestnosť opticky uzavrieť
- Keď Vás nudia látkové závesy
- Keď potrebujete predeliť miestnosť a opätovne spojiť
- Keď sa Vám nepáči pozerať z vane na práčku alebo kôš špinavej bielizne
- Keď úložné priestory potrebujú zakryť a zároveň dýchať
- Keď posuvné dvere na mieru sú pre Vás drahé
- Keď nechcete klasické skrinkové dvierka

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Ako zatieniť francúzske okná?

Francúzske okná sú krásne, veľké a vďaka nim máme v dome veľa svetla a pocit väčšieho prepojenia s okolitým svetom. Niektorí ľudia však také šťastie na situovanie svojho domu nemajú a stretávajú sa tak s občasným nazeraním okoloidúcich ľudí po ulici. Pre takéto prípady máme veľa možností, ako francúzske okná zatieniť a môcť si užiť súkromie a pohodu sami alebo v rodinnom kruhu.

Ako som nakupovala látkové rolety cez e-shop

Aj žena dokáže do svojho domova sama vybrať, vymerať, nakúpiť a namontovať látkové rolety, tak aby nielen ladili k interiéru, ale taktiež perfektne tienili. Neveríte? Podívajte sa na náš článok, dokážeme vám, že to nie je nič neobvyklého ani ťažkého.

Jak dostáť prírodu do interiéru? Vsaďte na drevené žalúzie

Pri výbere žalúzií do interiéru musíte myslieť nie len na farbu a vzor, ale taktiež na celkovú atmosféru, ktorú chcete pomocou tienenia vytvoriť. Trefou do čierneho sú drevené žalúzie, ktoré spoľahlivo privedú prírodu do vášho interiéru a dodajú mu príjemnú, domácu atmosféru.

Nový variant prevedenia žalúzie Cetta – Flexi systém

Vonkajšie žalúzie Cetta patria medzi obľúbený typ vonkajšieho tienenia. Ich lamely v tvare písmena „C“ sú ponúkané v niekoľkých variantoch. Na našom e-shope k žalúziám Cetta 80 a Cetta 65 pribudol nový variant a to Cetta 60 Flexi.