zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

PS2 - čo sa skrýva za touto skratkou? Skvelý pomocník v ochrane proti hmyzu!

Ako si zaistiť doma kľud a nemusieť pritom mať neustále zatvorené dvere a okná? Ideálnou voľbou pre ochranu proti hmyzu na veľké okná a posuvné dvere sú jednoznačne plisované siete.

Plisované siete sú ekologickou ochranou proti hmyzu bez škodlivej chémie. Ich výhodou je možnosť použitia vo väčšine fasádnych otvorov a to ako na okná, tak na dvere. Dobre vyzerajú na francúzskych oknách alebo v zimných záhradách. Svoje uplatnenie nájdu aj pri vstupoch na balkóny, terasy alebo lodžie. Siete plisované možno použiť všade tam, kde chceme využiť predokenný priestor, a nie je dostatok miesta pre akýkoľvek iný druh sietí.

Plisovaná sieť proti hmyzu PS2 je vyrobiteľná do šírky 5 metrov a výšky 2,75 metrov. Sieť má obojstranné vertikálne sťahovanie. Špeciálny harmonikový systém zabezpečuje plynulý chod siete v nízkom 4 mm profile a samotná sieť po zložení zaberá minimum miesta. Vďaka tomu je vhodná aj do priestorov, kde často bývajú napríklad hendikepovaní, dôchodcovia alebo deti.

Vďaka veľkému množstvu farebných prevedení ju ľahko zladíme s fasádou, farbou okenného rámu alebo inými prvkami domu. Sieť je vyrobená z certifikovaného kvalitného materiálu, a preto je odolná proti dažďu, UV žiareniu i vetru.

 

 


Petra Šenková




Ako som nakupovala látkové rolety cez e-shop

Aj žena dokáže do svojho domova sama vybrať, vymerať, nakúpiť a namontovať látkové rolety, tak aby nielen ladili k interiéru, ale taktiež perfektne tienili. Neveríte? Podívajte sa na náš článok, dokážeme vám, že to nie je nič neobvyklého ani ťažkého.

Slnko, dážď, vietor aj súkromie - s tým všetkým si pergola ARTOSI vie poradiť

Pergola nemusí byť len obyčajný prístrešok na vašej terase alebo záhrade. Pri výbere správneho typu to bude vaše obľúbené miesto pre trávenie času s rodinou, s priateľmi aj osamote.

 

 

Vonkajšie žalúzie: perfektný izolant tepla i zvuku

Dříve jsme je vídali jen na oknech kanceláří nebo skladů, dnes už se objevují taky na rodinných domech. A není divu. Venkovní žaluzie vám díky svým skvělým izolačním vlastnostem ušetří kupu peněz...

Bioklimatická pergola - novinka pre vašu záhradu

Trávite veľa času na záhrade alebo na terase? Sedávate radi so svojou rodinou alebo s priateľmi vonku, ale nebaví vás, keď vám plány kazí počasie? Potom je pre vás bioklimatická pergola ideálnym riešením. Aké sú jej prednosti?