zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

PS2 - čo sa skrýva za touto skratkou? Skvelý pomocník v ochrane proti hmyzu!

Ako si zaistiť doma kľud a nemusieť pritom mať neustále zatvorené dvere a okná? Ideálnou voľbou pre ochranu proti hmyzu na veľké okná a posuvné dvere sú jednoznačne plisované siete.

Plisované siete sú ekologickou ochranou proti hmyzu bez škodlivej chémie. Ich výhodou je možnosť použitia vo väčšine fasádnych otvorov a to ako na okná, tak na dvere. Dobre vyzerajú na francúzskych oknách alebo v zimných záhradách. Svoje uplatnenie nájdu aj pri vstupoch na balkóny, terasy alebo lodžie. Siete plisované možno použiť všade tam, kde chceme využiť predokenný priestor, a nie je dostatok miesta pre akýkoľvek iný druh sietí.

Plisovaná sieť proti hmyzu PS2 je vyrobiteľná do šírky 5 metrov a výšky 2,75 metrov. Sieť má obojstranné vertikálne sťahovanie. Špeciálny harmonikový systém zabezpečuje plynulý chod siete v nízkom 4 mm profile a samotná sieť po zložení zaberá minimum miesta. Vďaka tomu je vhodná aj do priestorov, kde často bývajú napríklad hendikepovaní, dôchodcovia alebo deti.

Vďaka veľkému množstvu farebných prevedení ju ľahko zladíme s fasádou, farbou okenného rámu alebo inými prvkami domu. Sieť je vyrobená z certifikovaného kvalitného materiálu, a preto je odolná proti dažďu, UV žiareniu i vetru.

 

 


Petra Šenková




NOVINKA pre milovníkov látkových roliet! Prehliadnite si látkovú roletu Larra

Látkové rolety sú vďaka svojim funkčným vlastnostiam, ale aj krásnemu vzhľadu, stále populárnejšie. Z toho dôvodu teraz rozširujeme našu ponuku o látkovú roletu Larra, ktorá sa pyšní unikátnymi vlnitými tvarmi, ktoré rozžiaria váš interiér.

S japonskými stenami bude váš interiér stredom pozornosti

Vnútorné látkové tienenie je stále žiadané a zákazníci hľadajú originálne kúsky, ktoré interiér nielen ochránia pred slnečnými lúčmi, ale zároveň ho oživia. Trendy variant je japonské posuvné steny, ktoré nielen zatienia, ale taktiež pomôžu predeliť miestnosť.

Ak budem chcieť inštalovať vonkajšie žalúzie, je nutné sa poradiť vopred?

V prípade, že sa rozhodnete inštalovať na rodinný dom vonkajšie žalúzie, je dobré riešiť túto otázku už v projektovej dokumentácii. Ideálne je príprava prekladov alebo podhľadov, ktoré sa pripraví ...