zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

PS2 - čo sa skrýva za touto skratkou? Skvelý pomocník v ochrane proti hmyzu!

Ako si zaistiť doma kľud a nemusieť pritom mať neustále zatvorené dvere a okná? Ideálnou voľbou pre ochranu proti hmyzu na veľké okná a posuvné dvere sú jednoznačne plisované siete.

Plisované siete sú ekologickou ochranou proti hmyzu bez škodlivej chémie. Ich výhodou je možnosť použitia vo väčšine fasádnych otvorov a to ako na okná, tak na dvere. Dobre vyzerajú na francúzskych oknách alebo v zimných záhradách. Svoje uplatnenie nájdu aj pri vstupoch na balkóny, terasy alebo lodžie. Siete plisované možno použiť všade tam, kde chceme využiť predokenný priestor, a nie je dostatok miesta pre akýkoľvek iný druh sietí.

Plisovaná sieť proti hmyzu PS2 je vyrobiteľná do šírky 5 metrov a výšky 2,75 metrov. Sieť má obojstranné vertikálne sťahovanie. Špeciálny harmonikový systém zabezpečuje plynulý chod siete v nízkom 4 mm profile a samotná sieť po zložení zaberá minimum miesta. Vďaka tomu je vhodná aj do priestorov, kde často bývajú napríklad hendikepovaní, dôchodcovia alebo deti.

Vďaka veľkému množstvu farebných prevedení ju ľahko zladíme s fasádou, farbou okenného rámu alebo inými prvkami domu. Sieť je vyrobená z certifikovaného kvalitného materiálu, a preto je odolná proti dažďu, UV žiareniu i vetru.

 

 


Petra Šenková




Siete proti hmyzu, aké sú možnosti s prichádzajúcimi teplými dňami?

Jar ťuká na dvere a s tým aj teplejšie dni a častejšie vetranie našich domov, bytov a kancelárií. Okenné a dverové siete sa preto vyplatí kúpiť práve teraz.

Bioklimatická pergola - novinka pre vašu záhradu

Trávite veľa času na záhrade alebo na terase? Sedávate radi so svojou rodinou alebo s priateľmi vonku, ale nebaví vás, keď vám plány kazí počasie? Potom je pre vás bioklimatická pergola ideálnym riešením. Aké sú jej prednosti?

Ako vybrať žalúzie?

Keď padne slovo žalúzie, každý si väčšinou vybaví tienenie na okne. Keď ale príde na vec a je potrebné sa rozhodnúť, aké žalúzie zaobstarať domov, nie je výber už taký jasný. Preto sme pre vás pripravili článok, v ktorom popíšeme 3 základné druhy žalúzií.

Ako si vybrať správne žalúzie pre vaše okná?

Sedíte doma a premýšľate, aké tienenie by bolo pre váš domov vhodné? Pozrite sa na pár rád v našom sprievodcovi. Ľahšie sa potom rozhodnete pre správny typ.