zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

PS2 - čo sa skrýva za touto skratkou? Skvelý pomocník v ochrane proti hmyzu!

Ako si zaistiť doma kľud a nemusieť pritom mať neustále zatvorené dvere a okná? Ideálnou voľbou pre ochranu proti hmyzu na veľké okná a posuvné dvere sú jednoznačne plisované siete.

Plisované siete sú ekologickou ochranou proti hmyzu bez škodlivej chémie. Ich výhodou je možnosť použitia vo väčšine fasádnych otvorov a to ako na okná, tak na dvere. Dobre vyzerajú na francúzskych oknách alebo v zimných záhradách. Svoje uplatnenie nájdu aj pri vstupoch na balkóny, terasy alebo lodžie. Siete plisované možno použiť všade tam, kde chceme využiť predokenný priestor, a nie je dostatok miesta pre akýkoľvek iný druh sietí.

Plisovaná sieť proti hmyzu PS2 je vyrobiteľná do šírky 5 metrov a výšky 2,75 metrov. Sieť má obojstranné vertikálne sťahovanie. Špeciálny harmonikový systém zabezpečuje plynulý chod siete v nízkom 4 mm profile a samotná sieť po zložení zaberá minimum miesta. Vďaka tomu je vhodná aj do priestorov, kde často bývajú napríklad hendikepovaní, dôchodcovia alebo deti.

Vďaka veľkému množstvu farebných prevedení ju ľahko zladíme s fasádou, farbou okenného rámu alebo inými prvkami domu. Sieť je vyrobená z certifikovaného kvalitného materiálu, a preto je odolná proti dažďu, UV žiareniu i vetru.

 

 


Petra Šenková




Tajomstvo zdravého home office? Dostatok svetla a správny výber farieb

Koronavírusová kríza poslala veľa Slovákov na povinný home office a niektorí si prácu z domova natoľko obľúbili, že v nej chcú pokračovať aj po skončení karantény. Aby ste sa ale na home office dlhodobo cítili dobre a podávali 100 % pracovné výkony, musíte pri zariaďovaní domáceho pracovného kútika dodržať pár základných pravidiel.
Čítajte akých.

 

 

Čistenie látkových roliet: Vaše rolety budú zase ako nové

Zaobstarali ste si domov látkovú roletu a tušíte, že je potrebné sa o ňu raz za čas postarať, aby vám dlhšie vydržala a stále vyzerala ako pri kúpe. Je to tak. Aj o látkovú roletu je potreba sa starať, aj keď vás upokojíme, nemusí to byť veľmi často a rozhodne to nie je nijako náročné.

Novinka v našej ponuke - sekcionálne garážové brány na mieru

Je tu chladnejšie počasie a s ním zazimovávanie rozostavaných domov, chát a chalúp. Často je s tým spojená aj potreba uzavretia do teraz otvorených garáží a vjazdov a premŕzanie miestností vďaka starým netesniacim bránam. Poďte to zavčas vyriešiť – máme na to liek.

 

 

PS2 - čo sa skrýva za touto skratkou? Skvelý pomocník v ochrane proti hmyzu!

Ako si zaistiť doma kľud a nemusieť pritom mať neustále zatvorené dvere a okná? Ideálnou voľbou pre ochranu proti hmyzu na veľké okná a posuvné dvere sú jednoznačne plisované siete.