zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

PS2 - čo sa skrýva za touto skratkou? Skvelý pomocník v ochrane proti hmyzu!

Ako si zaistiť doma kľud a nemusieť pritom mať neustále zatvorené dvere a okná? Ideálnou voľbou pre ochranu proti hmyzu na veľké okná a posuvné dvere sú jednoznačne plisované siete.

Plisované siete sú ekologickou ochranou proti hmyzu bez škodlivej chémie. Ich výhodou je možnosť použitia vo väčšine fasádnych otvorov a to ako na okná, tak na dvere. Dobre vyzerajú na francúzskych oknách alebo v zimných záhradách. Svoje uplatnenie nájdu aj pri vstupoch na balkóny, terasy alebo lodžie. Siete plisované možno použiť všade tam, kde chceme využiť predokenný priestor, a nie je dostatok miesta pre akýkoľvek iný druh sietí.

Plisovaná sieť proti hmyzu PS2 je vyrobiteľná do šírky 5 metrov a výšky 2,75 metrov. Sieť má obojstranné vertikálne sťahovanie. Špeciálny harmonikový systém zabezpečuje plynulý chod siete v nízkom 4 mm profile a samotná sieť po zložení zaberá minimum miesta. Vďaka tomu je vhodná aj do priestorov, kde často bývajú napríklad hendikepovaní, dôchodcovia alebo deti.

Vďaka veľkému množstvu farebných prevedení ju ľahko zladíme s fasádou, farbou okenného rámu alebo inými prvkami domu. Sieť je vyrobená z certifikovaného kvalitného materiálu, a preto je odolná proti dažďu, UV žiareniu i vetru.

 

 


Petra Šenková




Sú vonkajšie žalúzie dostatočne odolné proti poveternostným vplyvom?

Všetky časti vonkajších žalúzií sú vyrobené z materiálov určených do vonkajších podmienok. Jednotlivé komponenty sú testované na extrémne poveternostné vplyvy.

Žalúzie deň a noc

Názov žalúzie deň a noc sa síce veľa používa, ale nejedná sa o správne označenie. Aj napriek pruhovemu dizajnu, vďaka ktorému tienenie naozaj pripomína žalúzie, sa typovo jedná o rolety. 

Vystavovali sme na Stavotechu v Olomouci - Stálo to za to

Minulý týždeň sme si vyskúšali niečo úplne nové - vystavovali sme na stavebnom veľtrhu Stavotech v Olomouci, ktorý prebehol od 5. do 7 novembra 2015.

Vonkajšie žalúzie: kto šetrí ma za tri

Vlastníte firmu a poskytujete prácu niekoľkým ľuďom  alebo ste majiteľom budovy, ktorú prenajímate spoločnosti pre firemné účely? Určite si prajete, aby zamestnanci podávali najlepší výkon vo všetkých