zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Purenitové boxy do 10 dní na stavbe

Purenitové kastlíky na mieru sú veľmi žiadaným variantom pre podomietkové prevedenie vonkajších žalúzií. O to viac teraz, keď sa blíži zima a mnoho stavebníkov potrebuje ešte dokončiť čo najviac na stavbe, napríklad aj vrátane fasády.

Takmer v každom odvetví dochádza k oneskoreniu výroby a dodaniu v dôsledku chýbajúceho materiálu. To však neplatí u nás – výroba ide stále na plné obrátky, materiálu máme dostatok a dobu dodania garantujeme do 10 pracovných dní. Pokiaľ teda ešte dnes objednáte purenitové boxy pre vonkajšie žalúzie, máte ich za pár dní na stavbe a môžete bez prestojov montovať.

Prečo si objednať u nás a teraz?

  1. Dodáme vám PurBoxy na mieru počas 10 pracovných dní.
  2. Pri objednaní PurBoxov aj so žalúziami vám automaticky dorátame rozmery vonkajších žalúzií a vyrobíme na milimeter presne, aby všetko perfektne sedelo a fungovalo.
  3. Zafixujete si aktuálnu cenu boxov aj žalúzií - predpokladá sa ešte výrazný rast cien v nasledujúcich týždňoch, vy ich teraz môžete mať za nižšiu cenu.
  4. Na všetko máme vypracované prehľadné návody a videomanuály – jednoducho tak krok po kroku zvládnete vymerať aj objednať z pohodlia domova.

V prípade akýchkoľvek otázok sme vám k dispozícii na našej infolinke na telefóne +421 233 329 126.


Petra Šenková




Tienenie má vplyv na kvalitu spánku. Aké zvoliť?

Určite už ste počuli, aké podmienky sú pre spánok najlepšie. Medzi tie hlavné patria dostatok tmy, premeraná teplota a taktiež kľud. Ak všetky tieto podmienky splníme, čaká nás plnohodnotný spánok a ráno sa prebudíme zdravý a plní energie.

Potrebujete niečo schovať alebo oddeliť? Vsaďte na modernú japonskú stenu

Každý z nás občas vo svojom byte rieši, ako čo najefektívnejšie oddeliť alebo predĺžiť veľké miestnosti, prípadne ako zakryť kúty, do ktorých nechcete aby bolo vidieť. Ako to vyriešiť, ak sa jedná o prechodnú dobu? Čo ak stavba priečky sa nakoniec ukáže ako zbytočná, alebo si to v prenajatom byte nemôžete dovoliť? Potom vsaďte na japonskú stenu.

Objednajte si pergolu ARTOSI a získajte k nej screenovú roletu zadarmo

Tak toto je úplná bomba. Spustili sme akciu k bioklimatickým pergolám. Predstavte si to pohodlie pod pergolou s naklápacími lamelami, ako sedíte v kresle, čítate si knihu a užívate si blaženú chvíľu... A predstavte si, že keď slnko zostúpi nižšie, stlačením jediného tlačidla stiahnete screenové rolety na bokoch pergoly a relaxujete ďalej... A teraz si predstavte, že za screenové rolety ušetríte, pretože každú druhú roletu ZADARMO - to je predsa super predstava.

 

 

Kto mi poradí s výberom žalúzií a ďalšieho tienenia?

Na našom nákupnom portáli Labona.sk sme pre Vás vytvorili Radcu, ktorý Vám pomôže s výberom.