zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

S japonskými stenami bude váš interiér stredom pozornosti

Vnútorné látkové tienenie je stále žiadané a zákazníci hľadajú originálne kúsky, ktoré interiér nielen ochránia pred slnečnými lúčmi, ale zároveň ho oživia. Trendy variant je japonské posuvné steny, ktoré nielen zatienia, ale taktiež pomôžu predeliť miestnosť.

Japonské posuvné steny sú výbornou alternatívou vertikálnych žalúzií. Môžete nimi zatieniť hlavne francúzske okná a veľké sklenené plochy v kanceláriách. Môžu taktiež slúžiť k predeleniu miestnosti, zakrytím miestnosti či šatníku.

 

Objednajte si vzorky zdarma

V našej ponuke nájdete japonské steny s 2-5 koľajami, teda 2-5 pruhov látok. Druh látky a farbu vyberáte z bohatej ponuky vzorníkov. Ak si nie ste istý odtieňom a váhate, ktorú látku zvoliť, môžete si u nás pár vzorečko látok objednať zdarma. Formulár nájdete u každej japonskej steny v konfigurátore a výberu látky. Príslušné látky nastrihajme a malý vzorček poštou zašleme na vami uvedenú adresu.

 

Ako japonskú stenu vymerať?

Samotné vymeranie japonskej steny nie je ťažké. Meria sa celková výška vrátane horného profilu. Šírku meriate podľa toho, kam chcete japonskú stenu umiestniť. Vysvetlenie nájdete vždy v červenom „i“ a podrobné návody k vymeraniu a montáži nájdete u produktov v záložke návody. Taktiež je k dispozícii názorné video, kde celý proces môžete vzhliadnuť.

Ďalšie číselné faktory sú samotné rozmery profilov. Výška profilu je 2,5 cm. Hĺbka jednotlivých profilov sa líši podľa počtu drážok: Dvojdrážkový profil = 3,8 cm; Trojdrážkový profil = 5 cm; Štvordrážkový profil = 6,5 cm a Päťdrážkový profil = 8 cm.

Aká je maximálna šírka látky?

Štandardné prekrytie látok je 5cm. Maximálna šírka jednotlivých panelov je daná rozmerovým limitom jednotlivých druhov látok. Pre zistenie maximálnej šírky látky je potrebné spýtať sa výrobca. Samostatné pruhy látok je taktiež možné sťahovať mimo zatienenú plochu. V takom prípade stačí šírku predlženého profilu zadať do poznámky v objednávke.

Inspirujte sa našimi referenciami

Ako bolo povedané za začiatku, japonské steny neslúžia len k zatieneniu, ale taktiež dokážu oživiť interiér. Toho docielite výberom vhodnej látky. Farby látok je možné kombinovať. Pri objednávke zvolíte základnú farbu látky a v poznámke na konci objednávky napíšete pomer vami vybraných farieb.

 

Inšpiráciu môžete čerpať z referenčných fotografií od našich zákazníkov. Exotika v podaní japonských stien interiéru sluší, vykúzli príjemnú atmosféru a originálne prostredie.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Novinka v našej ponuke - sekcionálne garážové brány na mieru

Je tu chladnejšie počasie a s ním zazimovávanie rozostavaných domov, chát a chalúp. Často je s tým spojená aj potreba uzavretia do teraz otvorených garáží a vjazdov a premŕzanie miestností vďaka starým netesniacim bránam. Poďte to zavčas vyriešiť – máme na to liek.

 

 

Ako jednoducho ušetríte na žalúziách? Zamerajte a namontujte si ich sami

V cene okenného tienenia je okrem materiálu zahrnutá tiež doprava, zameranie okna alebo montáž. Ak teda chcete na tienení ušetriť, bežte do e-shopu, kúpte si iba samotnú žalúziu či roletu a o zameranie a montáž sa postarajte sami. Vystačíte si so základným náradím, s dostupnými návodmi to zvládnete aj bez predchádzajúcich skúseností a ušetríte vďaka tomu od niekoľkých desiatok až po stovky eur.

 

 

Čím zatieniť strešné okná? Vyskúšajte plissé

Nové mezonetové byty a rodinné domy sú stavané s veľkým množstvom strešných okien v podkrovných miestnostiach a i tieto okná si zaslúžia svoj elegantný tieniaci doplnok. Túžite po modernom a dynamickom tieniacom prvku do strešných okien a klasické látkové rolety či žalúzie sa vám zdajú okukané? Vyskúšajte žalúzie plissé.

 

Potrebujete niečo schovať alebo oddeliť? Vsaďte na modernú japonskú stenu

Každý z nás občas vo svojom byte rieši, ako čo najefektívnejšie oddeliť alebo predĺžiť veľké miestnosti, prípadne ako zakryť kúty, do ktorých nechcete aby bolo vidieť. Ako to vyriešiť, ak sa jedná o prechodnú dobu? Čo ak stavba priečky sa nakoniec ukáže ako zbytočná, alebo si to v prenajatom byte nemôžete dovoliť? Potom vsaďte na japonskú stenu.