zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Samonosné žalúzie – novinky vo vonkajších žalúziách

Vďaka svojim prednostiam vonkajšie žalúzie stále viac žiadané nielen pre novostavby, ale i pre staršie domy. Novinkou na našom e-shope je nový typ samonosných žalúzií.

S vonkajšími žalúziami sa počíta takmer vo všetkých projektoch novostavieb rodinných domov, administratívnych budov i výrobných hál. Montáž žalúzií následne prebieha v priebehu stavby, čo je veľkou výhodou. Majú vysoký stupeň ochrany pred slnečným žiarením, redukujú teplo v interiéri, znižujú hluk zvonku, chránia súkromie a sú architektonickým prvkom všetkých druhov stavieb. Vďaka svojim výhodám sú vonkajšie žalúzie stále viac montované aj dodatočne pred okná starších domov, kde s montážou pri výstavbe pôvodne počítané nebolo. Vhodným typom pre dodatočnú priznanú montáž je práve samonosná žalúzia.

Žalúzia má samonosné vodiace lišty. Horný profil žalúzie vrátane celého paketu je umiestnený v skompletovanom boxe. Box má dané štyri veľkosti: 190 mm, 220 mm, 260 mm a 300 mm. A to ako v priznanej, tak aj v podomietkovom variante. Pre žalúziu s plochou do 3 m2 je možnosť integrovanej siete proti hmyzu. Žalúziu je možné ovládať iba motorom.

Samonosná žalúzia má jednoduché vymeranie, jednoduchšiu a rýchlejšiu montáž než u bežne používaných vonkajších žalúziách. Je preto výborným typom pre e-shop, kde si zákazníci vymerajú a montujú sami.


Pavel Hrdlička




Dverná sieť – praktické a elegantné riešenie

Premýšľate, ako sa najlepšie ochrániť pre náletmi otravného hmyzu? Váš dom môžete vybaviť sieťami do okien a dverí, ktoré vás problémov jednoducho zbavia. A nemusíte sa báť, siete nemusia byť len nevzhľadné a nepraktické, v našej ponuke nájdete produkty z kvalitných materiálov, v rôzne farebných prevedeniach, ktoré váš domov naopak skrášlia!

Ako vybrať projekt pre stavbu svojpomocne?

Rastúcim trendom v českom stavebníctve je stavba domu svojpomocne. Len vlani tak v Česku pribudlo okolo päť tisíc stavebníkov a ich počet sa medziročne zvyšuje o 30%. Realizácia stavby vlastnými rukami obnáša svoje výhody.

Novinka v našej ponuke - sekcionálne garážové brány na mieru

Je tu chladnejšie počasie a s ním zazimovávanie rozostavaných domov, chát a chalúp. Často je s tým spojená aj potreba uzavretia do teraz otvorených garáží a vjazdov a premŕzanie miestností vďaka starým netesniacim bránam. Poďte to zavčas vyriešiť – máme na to liek.

 

 

Plastové palubovky sú záležitosťou modernej doby

Plastové palubovky sú modernou alternatívou k palubovkám dreveným. Vzhľadovo sa im spoľahlivo vyrovnajú a naviac majú skvelé vlastnosti, ako je dlhá životnosť a vysoká odolnosť voči UV žiareniu a plesniam, vďaka ktorým sa stávajú stále obľúbenejším variantom obkladu.