zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Screenové rolety

Výhody screenových roliet

screenové rolety

Veľmi žiadaným moderným prvkom zatieneniascreenové rolety. Nielenže majú estetickú funkciu, ale sú aj vysoko účinné. Protislnečné clony pomáhajú v miestnosti udržať stálú teplotu. Majú väčší účinok ako interiérové tienenie, pretože zachytia slnečné paprsky skôr ako dopadnú na okenné sklo, a preto nedôjde k ohriatiu okennej tabule a sálaniu tepla do interiéru. A v zime zase zabránia prúdeniu studeného vzduchu na sklá okien.

Ich veľkou výhodou, vďaka modernej technologii látiek, je to, že keď ich máte namontované na okne, nebránia Vám krásnemu výhľadu cez ne na okolie.

Termoregulačný efekt

Látky na rolety sú speciálne vyvinuté technické tkaniny pre maximálnu odolnosť voči slnečným paprskom a zaisteniu príjemného prirodzeného svetla v interiéri. Interiér sa neprehrieva, takže majú aj termoregulačný efekt. Látky možeme zvoliť vo variante screen, soltis a satiné.

  • Screen – kombinácia polyesterového vlákna (30%) a PVC (70%)
  • Satiné – sklené vlákno potiahnuté vrstvou PVC
  • Soltis – utkané z vysoko pevného polyesterového vlákna a povrch je upravený pigmentovným PVC


Samozrejmosťou je široká ponuka látiek pre interiér a exteriér. 

screenové rolety na pergolu, terasu

Široká ponuka screenových roliet

Screenové rolety si možete zakúpit v súčastnej dobe v týchto variantách:

  • 1.Screen Lite – v základnom prevedení ích ponúkame s možnosťou bočného vedenia lankom alebo vodiacou lištou, ale bez krycieho profilu.
  • 2. Screen GW - ponúkame s krycím profilom a možnosťou bočným vedením lankom alebo lištou.
  • 3. Screen ZIP - látka je vedená v bočných lištách v špeciálnom ZIP systéme, ktorý umožňuje jej dokonalé uchytenie, napnutie a vedenie, a tým zvyšuje ich odolnosť proti vetru

Každá roleta može byť ovládaná elektricky.

 

Ponuka screenových roliet

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Plissé žalúzie - zoznámte se

Hľadali sme ideálne vnútorné tienenie, ktoré splní praktickú stránku (odrazenie svetla, súkromie...) a zároveň aj estetickú úlohu. Obe požiadavky s prehľadom plní moderné plissé. A presne o ňom bude dnešné rozprávanie. Prezradím vám všetko, čo som sa dočítala a zistila, plus ukážem, ako sme si ho vymerali a tesne pred odchodom na dovolenku aj stihli objednať.

Doprajte vonkajšiemu tieneniu zaslúženú starostlivosť za dobre odvedenú prácu

Jeseň sa pomaly ale isto blíži. Väčšina z nás sa každoročne vrhá do pravidelného upratovania. A starostlivosť o tienenie by mala byť jeho súčasťou. Počas horúcich letných dní nás chráni pred pálivými lúčmi, dopriava nám príjemnú klímu, alebo nám umožňuje nerušený spánok aj v ranných hodinách, keď slnko už pomaly vychádza. Preto si tiež zaslúži starostlivosť a chvíľu nášho času.

 

Ako si vybrať správne žalúzie pre vaše okná?

Sedíte doma a premýšľate, aké tienenie by bolo pre váš domov vhodné? Pozrite sa na pár rád v našom sprievodcovi. Ľahšie sa potom rozhodnete pre správny typ.

Ako opraviť horizontálne žalúzie

Riešite nejakú poruchu horizontálnej žalúzie a neviete si s ňou rady? Mrknite na najčastejšie poškodenia a prehľadné návody na ich odstránenie.