zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Screenové rolety - zatienenie na balkón i pergolu

Radi odpočívate vonku na čerstvom vzduchu a tým najlepším miestom pre tento odpočinok je pre vás balkón, alebo napríklad záhradná pergola? Potom tu pre vás máme skvelý tip na zatienenie a prípadne i odclonenie od vetra - screenové rolety.

Predbehnite slnečné lúče i zvedavcov

Screenové rolety sú jedným z typov vonkajších roliet. Látka rolety je utkaná zo sklených vlákien potiahnutých vrstvou PVC. Špeciálne technické látky zaistia tieň bez straty výhľadu von do okolia a pritom zvonku je obmedzená priehľadnosť, takže vám doprajú aj dostatok súkromia. Pri použití na balkóne sa tiež obmedzí prehrievaniu interiéru. Látky sa vyznačujú dobrou tvarovou stálosťou a pevnosťou. Vedenie látky v bočných lištách zvyšuje odolnosť rolety proti pohybu zapríčinenému vetrom. Stiahnutá roleta čiastočne nahrádza sieť proti hmyzu.

screenové rolety na pergolu

 

Zatienenie pergoly klasickou markízou skôr alebo neskôr komplikuje príliš nízko zostúpené slnko. Screenové rolety je možné podľa potreby vyrolovať a zastaviť v ľubovoľnej polohe, a tým nielen regulovať intenzitu tienenia, ale aj jeho dosah.

 

Ponuka screenových roliet

 


Petra Šenková




Slnko, dážď, vietor aj súkromie - s tým všetkým si pergola ARTOSI vie poradiť

Pergola nemusí byť len obyčajný prístrešok na vašej terase alebo záhrade. Pri výbere správneho typu to bude vaše obľúbené miesto pre trávenie času s rodinou, s priateľmi aj osamote.

 

 

Vertikálne žalúzie nahradia záclony aj predelia miestnosť, navyše sú nenáročné na údržbu

Dobre vyzerajú, ľahko sa udržujú, perfektne zatienia aj veľké presklené plochy a nahradia nemoderné záclony a závesy. Vertikálne žalúzie ste predtým mohli vídať výhradne v kanceláriách, dnes už majú svoje miesto aj v rodinných domoch alebo bytoch. Čítajte, v čom sú ich najväčšie výhody - a prečo by ste nad nimi pri kúpe nového tienenia rozhodne mali uvažovať.

 

 

Markíza jednoducho nesmie uletieť! Ako sa kotví markíza?

Mnoho ľudí má pri vonkajšej markíze strach, aby mu markíza neuletela alebo sa nezlomila pri vysunutí.

Sú vhodné žalúzie do vlhkého prostredia?

Snáď v každom dome či byte sa rieši táto otázka. V kúpeľni, práčovni či pri bazéne. V týchto miestnostiach je nesmierne vlhko ...