zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Screenové rolety - zatienenie na balkón i pergolu

Radi odpočívate vonku na čerstvom vzduchu a tým najlepším miestom pre tento odpočinok je pre vás balkón, alebo napríklad záhradná pergola? Potom tu pre vás máme skvelý tip na zatienenie a prípadne i odclonenie od vetra - screenové rolety.

Predbehnite slnečné lúče i zvedavcov

Screenové rolety sú jedným z typov vonkajších roliet. Látka rolety je utkaná zo sklených vlákien potiahnutých vrstvou PVC. Špeciálne technické látky zaistia tieň bez straty výhľadu von do okolia a pritom zvonku je obmedzená priehľadnosť, takže vám doprajú aj dostatok súkromia. Pri použití na balkóne sa tiež obmedzí prehrievaniu interiéru. Látky sa vyznačujú dobrou tvarovou stálosťou a pevnosťou. Vedenie látky v bočných lištách zvyšuje odolnosť rolety proti pohybu zapríčinenému vetrom. Stiahnutá roleta čiastočne nahrádza sieť proti hmyzu.

screenové rolety na pergolu

 

Zatienenie pergoly klasickou markízou skôr alebo neskôr komplikuje príliš nízko zostúpené slnko. Screenové rolety je možné podľa potreby vyrolovať a zastaviť v ľubovoľnej polohe, a tým nielen regulovať intenzitu tienenia, ale aj jeho dosah.

 

Ponuka screenových roliet

 


Petra Šenková




Ak budem chcieť inštalovať vonkajšie žalúzie, je nutné sa poradiť vopred?

V prípade, že sa rozhodnete inštalovať na rodinný dom vonkajšie žalúzie, je dobré riešiť túto otázku už v projektovej dokumentácii. Ideálne je príprava prekladov alebo podhľadov, ktoré sa pripraví ...

Ako si vybrať vertikálne žalúzie?

Vertikálne žalúzie majú využitie predovšetkým pre väčšie plochy. Je to dané možnosťou použitia až do šírky 5,9 m a maximálnej plochy 12,5m2. Dnes už neplatí, že sa používajú len do kancelárií.

Jak vymerať vertikálne žalúzie pre zatienenie francúzskeho okna?

Francúzske okná dnes činia neoddeliteľnú súčasť väčšiny moderných obydlí. Do domu zaistia väčší prísun svetla, otvoria priestor, poskytnú krásny výhľad, prepoja interiér s exteriérom a uľahčia prístup na terasu, balkón či záhradu. A jak je to ale so zatienením?

Nové plastové plotovky ECO

K ponuke produktov na našom e-shope patrí nielen tieniaca technika, ale aj ďalšie produkty pre váš dom. Napríklad prvky, ktorými územie vášho pozemku ohraničíte, plastové ploty, pri ktorých teraz rozširujeme ponuku o plastové plotové latky a k nim padnúce krytky.