zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Siete proti hmyzu, aké sú možnosti s prichádzajúcimi teplými dňami?

Jar ťuká na dvere a s tým aj teplejšie dni a častejšie vetranie našich domov, bytov a kancelárií. Okenné a dverové siete sa preto vyplatí kúpiť práve teraz.

Hmyz je veľmi nepostrádateľnou  súčasťou prírody , a preto bude dobre, keď tam aj zostane. Teda neváhajte a objednajte siete proti hmyzu, ktoré sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobené na vonkajšie prostredie. A dajte zbohom chemickým látkam obsiahnutých v sprejoch na odpudenie hmyzu.

Vášmu domovu aj  kancelárii príjemne a esteticky doplnia okná či dvere. Hliníkový rám môžete mať v imitácii dreva, potiahnutý renolitovou fóliou alebo v akejkoľvek farbe RAL.

 

Možnosti prevedenia sietí:

 

Okenné siete proti hmyzu typu C - sa radí do skupiny sietí, ktorých montáž nevyžaduje zásahy do rámu okna a možno ich ľahko namontovať aj demontovať pomocou otočných klipov. Typ C je vhodná pre okná bez okapnice. Pevný hliníkový rám potom môžete mať v imitácii dreva, potiahnutou renolitovou fóliou alebo vo farbe RAL. Od väčšej šírky / výšky vyžaduje výroba výstuhu - po osobnej konzultácii môže a nemusí byť.
Maximálna garantovaná plocha (m²) je 3,6. Maximálna šírka 2 000 mm x maximálna výška 2 000 mm.

 

Dverové siete proti hmyzu - vás ochránia pred všetkými druhmi nepozvaného hmyzu. Dverová sieť typu H1 je vhodná pre miestnosti s častou frekvenciou pri vstupe na balkón, terasu alebo do väčších rozmerov okien. Výhodou dverovej siete je princíp samozatvárania. Valcový hliníkový rám s rozmerom 51 x 20 mm. Montáž pomocou pántov a magnetu na rám dverí či väčšieho okna. Farebné prevedenie v imitácii dreva alebo potiahnutie RENOLIT obojstranne alebo ponechanie vo farbe vzorkovníka RAL

Teraz je na Vás poprípade na Vašich možnostiach akú sieť proti hmyzu objednáte a namontujete do vášho rodinného domu, bytu či kancelárie.


Hmyzu zdar :-)

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Buďte pánmi dňa a noci - kúpte si duoroletu

Látkové duorolety sú nielen veľmi efektívne, ale tiež dokonale praktické. Vďaka duoreletám doslova ovládnete deň i noc.

5 tipov, ako zariadiť detskú izbu

Pripravujete sa na rekonštrukciu existujúcej detskej izby, alebo sa sťahujete a premýšľate, ako najlepšie využiť nový priestor pre deti? Poradíme vám, na čo si dať pozor a ako miestnosť vybaviť, nech je izbička rajom pre vaše malé či odrastenejšie ratolesti.

Vonkajšie žalúzie: Ako udržiavať a čistiť vonkajšie žalúzie?

Vonkajšie žalúzie sú vhodné nielen pre moderné domy i byty. Ako však dosiahnuť, aby boli krásne a funkčné aj po niekoľkých rokoch používania? Dodržiavaním postupov predĺžite životnosť vonkajších žalúzií

Aká je najjednoduchšia a najlacnejšia varianta plastového plotu?

Súkromie, pocit bezpečia, ale i okrasný prvok - všetky tieto funkcie môže spĺňať vhodne zvolený plot. Premýšľate aký typ vybrať? Potom nezabudnite tiež na ďalšie dôležité vlastnosti, ako je napríklad jeho odolnosť a nenáročnosť údržby.