zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Siete proti hmyzu, aké sú možnosti s prichádzajúcimi teplými dňami?

Jar ťuká na dvere a s tým aj teplejšie dni a častejšie vetranie našich domov, bytov a kancelárií. Okenné a dverové siete sa preto vyplatí kúpiť práve teraz.

Hmyz je veľmi nepostrádateľnou  súčasťou prírody , a preto bude dobre, keď tam aj zostane. Teda neváhajte a objednajte siete proti hmyzu, ktoré sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobené na vonkajšie prostredie. A dajte zbohom chemickým látkam obsiahnutých v sprejoch na odpudenie hmyzu.

Vášmu domovu aj  kancelárii príjemne a esteticky doplnia okná či dvere. Hliníkový rám môžete mať v imitácii dreva, potiahnutý renolitovou fóliou alebo v akejkoľvek farbe RAL.

 

Možnosti prevedenia sietí:

 

Okenné siete proti hmyzu typu C - sa radí do skupiny sietí, ktorých montáž nevyžaduje zásahy do rámu okna a možno ich ľahko namontovať aj demontovať pomocou otočných klipov. Typ C je vhodná pre okná bez okapnice. Pevný hliníkový rám potom môžete mať v imitácii dreva, potiahnutou renolitovou fóliou alebo vo farbe RAL. Od väčšej šírky / výšky vyžaduje výroba výstuhu - po osobnej konzultácii môže a nemusí byť.
Maximálna garantovaná plocha (m²) je 3,6. Maximálna šírka 2 000 mm x maximálna výška 2 000 mm.

 

Dverové siete proti hmyzu - vás ochránia pred všetkými druhmi nepozvaného hmyzu. Dverová sieť typu H1 je vhodná pre miestnosti s častou frekvenciou pri vstupe na balkón, terasu alebo do väčších rozmerov okien. Výhodou dverovej siete je princíp samozatvárania. Valcový hliníkový rám s rozmerom 51 x 20 mm. Montáž pomocou pántov a magnetu na rám dverí či väčšieho okna. Farebné prevedenie v imitácii dreva alebo potiahnutie RENOLIT obojstranne alebo ponechanie vo farbe vzorkovníka RAL

Teraz je na Vás poprípade na Vašich možnostiach akú sieť proti hmyzu objednáte a namontujete do vášho rodinného domu, bytu či kancelárie.


Hmyzu zdar :-)

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Kde všade sa dajú využiť plastové plotové profily?

Vedeli ste o tom, že plastové plotové profily nemusíte použiť len pre zostavenie plotového poľa? Čo tak nový záhradný stolík alebo lavičky? Vyskúšajte lacnú variantu s ktorou môžete získať trvanlivý záhradný nábytok v dekore, ktorý si sami zvolíte.

Centimetre alebo milimetre - tiež sa občas strácate?

Chystáte sa objednať nové tienenie, začínate s vymeriavaním rozmerov a zrazu stojíte s metrom v ruke a váhate, aký údaj vlastne zapísať do konfigurátora? Máte v tom tiež zmätok?

 

Moderné plastové palubovky alebo klasické drevené obklady?

Plastové palubovky sú modernou alternatívou ku klasickému prevedeniu z drevených obkladov. Využijete ich na fasádach domov, strešné podbitie alebo obloženie vikierov a obloženie schodov. V čom sú lepšie?

Ako postaviť bioklimatickú pergolu: sprievodca krok za krokom pre nadšencov DIY

Bioklimatické pergoly sa stali symbolom moderného a udržateľného vonkajšieho priestoru, ktorý dokáže ponúknuť nielen útočisko pred slnkom, ale aj príjemné miesto pre odpočinok v tieni. Pre tých z vás, ktorí preferujú kvalitné a dlhodobo udržateľné riešenia, prinášame sprievodcu stavbou bioklimatickej pergoly z hliníka, ktorá je súčasťou našej ponuky.