zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Siete proti hmyzu, aké sú možnosti s prichádzajúcimi teplými dňami?

Jar ťuká na dvere a s tým aj teplejšie dni a častejšie vetranie našich domov, bytov a kancelárií. Okenné a dverové siete sa preto vyplatí kúpiť práve teraz.

Hmyz je veľmi nepostrádateľnou  súčasťou prírody , a preto bude dobre, keď tam aj zostane. Teda neváhajte a objednajte siete proti hmyzu, ktoré sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobené na vonkajšie prostredie. A dajte zbohom chemickým látkam obsiahnutých v sprejoch na odpudenie hmyzu.

Vášmu domovu aj  kancelárii príjemne a esteticky doplnia okná či dvere. Hliníkový rám môžete mať v imitácii dreva, potiahnutý renolitovou fóliou alebo v akejkoľvek farbe RAL.

 

Možnosti prevedenia sietí:

 

Okenné siete proti hmyzu typu C - sa radí do skupiny sietí, ktorých montáž nevyžaduje zásahy do rámu okna a možno ich ľahko namontovať aj demontovať pomocou otočných klipov. Typ C je vhodná pre okná bez okapnice. Pevný hliníkový rám potom môžete mať v imitácii dreva, potiahnutou renolitovou fóliou alebo vo farbe RAL. Od väčšej šírky / výšky vyžaduje výroba výstuhu - po osobnej konzultácii môže a nemusí byť.
Maximálna garantovaná plocha (m²) je 3,6. Maximálna šírka 2 000 mm x maximálna výška 2 000 mm.

 

Dverové siete proti hmyzu - vás ochránia pred všetkými druhmi nepozvaného hmyzu. Dverová sieť typu H1 je vhodná pre miestnosti s častou frekvenciou pri vstupe na balkón, terasu alebo do väčších rozmerov okien. Výhodou dverovej siete je princíp samozatvárania. Valcový hliníkový rám s rozmerom 51 x 20 mm. Montáž pomocou pántov a magnetu na rám dverí či väčšieho okna. Farebné prevedenie v imitácii dreva alebo potiahnutie RENOLIT obojstranne alebo ponechanie vo farbe vzorkovníka RAL

Teraz je na Vás poprípade na Vašich možnostiach akú sieť proti hmyzu objednáte a namontujete do vášho rodinného domu, bytu či kancelárie.


Hmyzu zdar :-)

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Aký druh tienenia je najvhodnejší do detskej izby?

Pri zariaďovaní detskej izby sa sústredíme najmä na farbu stien a nábytku a často zabúdame na kvalitné tienenie. A to je chyba, pretože možnosť regulácie svetla je pre denné aktivity i kvalitný spánok dieťaťa nevyhnutná. Na výber máme z niekoľkých druhov záclon, roliet alebo žalúzií. Ako vybrať tie správne?

Znížte náklady na energiu vo vašej domácnosti

Cena elektriny raketovo stúpla, situácia je neistá a mnoho spoločností stojí na pokraji svojich možností. Na účtoch domácností sa zrazu objavujú nemalé čiastky nad plán rodinného rozpočtu. Znie to trochu ako hororový scenár, že? Tak se poďme pozrieť, ako na zdraženie elektriny aspoň trochu vyzrieť.

Ako vyriešiť veľkoformátové látkové tienenie? Jednou z možností sú japonské steny

Ak potrebujete zatieniť veľkú plochu, ktorou može byť napr.vaša obývačka, alebo spálňa, a chcete pritom využiť modernú a elegantnú tieniacu techniku, tak japonské steny sú to pravé…

Plissé žalúzie - zoznámte se

Hľadali sme ideálne vnútorné tienenie, ktoré splní praktickú stránku (odrazenie svetla, súkromie...) a zároveň aj estetickú úlohu. Obe požiadavky s prehľadom plní moderné plissé. A presne o ňom bude dnešné rozprávanie. Prezradím vám všetko, čo som sa dočítala a zistila, plus ukážem, ako sme si ho vymerali a tesne pred odchodom na dovolenku aj stihli objednať.