zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Siete proti hmyzu, aké sú možnosti s prichádzajúcimi teplými dňami?

Jar ťuká na dvere a s tým aj teplejšie dni a častejšie vetranie našich domov, bytov a kancelárií. Okenné a dverové siete sa preto vyplatí kúpiť práve teraz.

Hmyz je veľmi nepostrádateľnou  súčasťou prírody , a preto bude dobre, keď tam aj zostane. Teda neváhajte a objednajte siete proti hmyzu, ktoré sú vyvinuté z hliníkových zliatin prispôsobené na vonkajšie prostredie. A dajte zbohom chemickým látkam obsiahnutých v sprejoch na odpudenie hmyzu.

Vášmu domovu aj  kancelárii príjemne a esteticky doplnia okná či dvere. Hliníkový rám môžete mať v imitácii dreva, potiahnutý renolitovou fóliou alebo v akejkoľvek farbe RAL.

 

Možnosti prevedenia sietí:

 

Okenné siete proti hmyzu typu C - sa radí do skupiny sietí, ktorých montáž nevyžaduje zásahy do rámu okna a možno ich ľahko namontovať aj demontovať pomocou otočných klipov. Typ C je vhodná pre okná bez okapnice. Pevný hliníkový rám potom môžete mať v imitácii dreva, potiahnutou renolitovou fóliou alebo vo farbe RAL. Od väčšej šírky / výšky vyžaduje výroba výstuhu - po osobnej konzultácii môže a nemusí byť.
Maximálna garantovaná plocha (m²) je 3,6. Maximálna šírka 2 000 mm x maximálna výška 2 000 mm.

 

Dverové siete proti hmyzu - vás ochránia pred všetkými druhmi nepozvaného hmyzu. Dverová sieť typu H1 je vhodná pre miestnosti s častou frekvenciou pri vstupe na balkón, terasu alebo do väčších rozmerov okien. Výhodou dverovej siete je princíp samozatvárania. Valcový hliníkový rám s rozmerom 51 x 20 mm. Montáž pomocou pántov a magnetu na rám dverí či väčšieho okna. Farebné prevedenie v imitácii dreva alebo potiahnutie RENOLIT obojstranne alebo ponechanie vo farbe vzorkovníka RAL

Teraz je na Vás poprípade na Vašich možnostiach akú sieť proti hmyzu objednáte a namontujete do vášho rodinného domu, bytu či kancelárie.


Hmyzu zdar :-)

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Tajomstvo zdravého home office? Dostatok svetla a správny výber farieb

Koronavírusová kríza poslala veľa Slovákov na povinný home office a niektorí si prácu z domova natoľko obľúbili, že v nej chcú pokračovať aj po skončení karantény. Aby ste sa ale na home office dlhodobo cítili dobre a podávali 100 % pracovné výkony, musíte pri zariaďovaní domáceho pracovného kútika dodržať pár základných pravidiel.
Čítajte akých.

 

 

Jak vymerať vertikálne žalúzie pre zatienenie francúzskeho okna?

Francúzske okná dnes činia neoddeliteľnú súčasť väčšiny moderných obydlí. Do domu zaistia väčší prísun svetla, otvoria priestor, poskytnú krásny výhľad, prepoja interiér s exteriérom a uľahčia prístup na terasu, balkón či záhradu. A jak je to ale so zatienením?

5 tipov, ako zariadiť detskú izbu

Pripravujete sa na rekonštrukciu existujúcej detskej izby, alebo sa sťahujete a premýšľate, ako najlepšie využiť nový priestor pre deti? Poradíme vám, na čo si dať pozor a ako miestnosť vybaviť, nech je izbička rajom pre vaše malé či odrastenejšie ratolesti.