zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Sú vhodné žalúzie do vlhkého prostredia?

Snáď v každom dome či byte sa rieši táto otázka. V kúpeľni, v práčovni či pri bazéne. V týchto miestnostiach je nesmierné vlhko. Normálne žalúzie počas 3-6 rokov skorodujú.

V čom je rozdiel?

Ak vyberáte žalúzie do vlhkého prostredia, je dobré dbať na to, aby celá žalúzie bola z hliníka. U väčšiny štandardných typov žalúzií sú z hliníka len lamely. Zvyšné časti žalúzie sú však pozinkované. Odporúčame teda celo-hliníkovú žalúziu. Jedná sa o dizajn žalúzie HIT I s celohliníkovou úpravou do vlhkého prostredia.

Na čo si dať pozor?

Príplatok za jeden kus žalúzie je 480 Sk. Väčšinou do domu či bytu sú potrebné jednotky kusov týchto špeciálnych žalúzií. Takže navýšeniu ceny sa nemusíte obávať. V prípade, že preferujete horizontálne žalúzie HIT II, počítajte s drobným rozdielom dizajnu medzi týmito žalúziami. Nie je však väčšinou problém mať v kúpeľni odlišný profil žalúzie než vo zvyšku domu.

Ako na to?

Pre výber žalúzie do vlhkého prostredia je potrebné v našom výbere zvoliť horizontálne žalúzie HIT I a vo výbere špecifikácie zatrhnúť ikonku:

Žalúzie do vlhkého prostredia



 

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Ako vyzerá správne zabalená zásielka? Diel tretí

Na rad sa dostal tretí článok o tom, ako má správne vyzerať zabalená zásielka. Už vieme, čo očakávať pri objednávke vnútorného tienenia. V prvom diele išlo o interiérové žalúzie a v druhom o látkové interiérové tienenie. Teraz sa pozrieme na zásielky tienenie určeného pre exteriér.

Japonské posuvné steny

Japonské posuvné steny predstavujú nielen originálny prvok, ktorý dodá interiéru elegantný atmosféru, ale tiež majú všestranné využitie. Môžete ich použiť namiesto záclon do väčších okien, ale tiež je premeniť vo stenu pre zakrytie skríň.

Ako vymeniť stranu ovládania horizontálnej žalúzie HIT?

Máte obavy, či správne zvolíte stranu ovládania pri horizontálnych žalúziach? Alebo sa vám dokonca už stalo, že ste pri objednaní zadali nesprávnu stranu a teraz vám ovládacia retiazka na zvolenej strane nevyhovuje? Nevešajte hlavu, tento problém dokážete jednoducho doma svojpomocne napraviť.

Výber spoľahlivého dodávateľa tieniacej techniky: návod na bezproblémový nákup

Chystáte sa zaobstarať do domu tienenie? Začínate hľadať vhodného dodávateľa, prezeráte e-shopy alebo hľadáte kamennú predajňu? Napísali sme článok, ktorý vám dá pár základných tipov, ako si správne vybrať a vyhnúť sa zbytočným komplikáciám alebo sklamaniam.