zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Sú vhodné žalúzie do vlhkého prostredia?

Snáď v každom dome či byte sa rieši táto otázka. V kúpeľni, v práčovni či pri bazéne. V týchto miestnostiach je nesmierné vlhko. Normálne žalúzie počas 3-6 rokov skorodujú.

V čom je rozdiel?

Ak vyberáte žalúzie do vlhkého prostredia, je dobré dbať na to, aby celá žalúzie bola z hliníka. U väčšiny štandardných typov žalúzií sú z hliníka len lamely. Zvyšné časti žalúzie sú však pozinkované. Odporúčame teda celo-hliníkovú žalúziu. Jedná sa o dizajn žalúzie HIT I s celohliníkovou úpravou do vlhkého prostredia.

Na čo si dať pozor?

Príplatok za jeden kus žalúzie je 480 Sk. Väčšinou do domu či bytu sú potrebné jednotky kusov týchto špeciálnych žalúzií. Takže navýšeniu ceny sa nemusíte obávať. V prípade, že preferujete horizontálne žalúzie HIT II, počítajte s drobným rozdielom dizajnu medzi týmito žalúziami. Nie je však väčšinou problém mať v kúpeľni odlišný profil žalúzie než vo zvyšku domu.

Ako na to?

Pre výber žalúzie do vlhkého prostredia je potrebné v našom výbere zvoliť horizontálne žalúzie HIT I a vo výbere špecifikácie zatrhnúť ikonku:

Žalúzie do vlhkého prostredia



 

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Sú vhodné žalúzie do vlhkého prostredia?

Snáď v každom dome či byte sa rieši táto otázka. V kúpeľni, práčovni či pri bazéne. V týchto miestnostiach je nesmierne vlhko ...

Žalúzie deň a noc

Názov žalúzie deň a noc sa síce veľa používa, ale nejedná sa o správne označenie. Aj napriek pruhovemu dizajnu, vďaka ktorému tienenie naozaj pripomína žalúzie, sa typovo jedná o rolety. 

Ako sa čistí moderná, látková tieniaca technika?

Vysávanie, utieranie prachu, čistenie, leštenie, sú činnosti, ktoré sa všeobecne netešia prílišnej popularite, avšak sú nevyhnutnou súčasťou bežného života. 

Obľúbené duorolety máme taktiež aj vo farebných odtieňoch!

Špeciálnym typom rolety sú tzv. duorolety, ktoré kombinujú dva pruhy látok. Jeden pruh je priehľadný a druhý tieniaci, takže si môžete ľahko regulovať koľko svetla pustite do interiéru. Tento typ je tienenia je výnimočný nielen svojou funkčnosťou, ale taktiež dizajnom. Po novom si okrem stávajúcich odtieňov môžete vybrať aj z ďalších farieb, ktoré zaručene rozžiaria váš interiér.