zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Sú vhodné žalúzie do vlhkého prostredia?

Snáď v každom dome či byte sa rieši táto otázka. V kúpeľni, v práčovni či pri bazéne. V týchto miestnostiach je nesmierné vlhko. Normálne žalúzie počas 3-6 rokov skorodujú.

V čom je rozdiel?

Ak vyberáte žalúzie do vlhkého prostredia, je dobré dbať na to, aby celá žalúzie bola z hliníka. U väčšiny štandardných typov žalúzií sú z hliníka len lamely. Zvyšné časti žalúzie sú však pozinkované. Odporúčame teda celo-hliníkovú žalúziu. Jedná sa o dizajn žalúzie HIT I s celohliníkovou úpravou do vlhkého prostredia.

Na čo si dať pozor?

Príplatok za jeden kus žalúzie je 480 Sk. Väčšinou do domu či bytu sú potrebné jednotky kusov týchto špeciálnych žalúzií. Takže navýšeniu ceny sa nemusíte obávať. V prípade, že preferujete horizontálne žalúzie HIT II, počítajte s drobným rozdielom dizajnu medzi týmito žalúziami. Nie je však väčšinou problém mať v kúpeľni odlišný profil žalúzie než vo zvyšku domu.

Ako na to?

Pre výber žalúzie do vlhkého prostredia je potrebné v našom výbere zvoliť horizontálne žalúzie HIT I a vo výbere špecifikácie zatrhnúť ikonku:

Žalúzie do vlhkého prostredia



 

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Tajomstvo zdravého home office? Dostatok svetla a správny výber farieb

Koronavírusová kríza poslala veľa Slovákov na povinný home office a niektorí si prácu z domova natoľko obľúbili, že v nej chcú pokračovať aj po skončení karantény. Aby ste sa ale na home office dlhodobo cítili dobre a podávali 100 % pracovné výkony, musíte pri zariaďovaní domáceho pracovného kútika dodržať pár základných pravidiel.
Čítajte akých.

 

 

Sú látkové rolety vhodné do pergoly?

Krásne slnečné dni sú v plnom prúde a my si ich užívame plnými dúškami. Cez víkend sú to tiež napríklad grilovačky a posedenie s priateľmi. Proste nás to ťahá sadnúť si na záhradu a užívať si tieto príjemné chvíľky. Slniečko máme radi, ale po celom dni strávenom na slnku začneme premýšľať, ako vybudované zázemie na záhrade v podobe pergoly zatieniť. Predsa len nie je príjemné, keď vám ostré slnečné lúče svietia do tváre v čase, keď jete. Alebo ostré slnko v podvečer, keď už si chcete len čítať a relaxovať.

Nová podoba plissé? Žalúzie!

Plissé, textília s umelo vytvorenými záhyby, bola predtým veľmi populárnym a exkluzívnym materiálom pre výrobu módnych odevov pre ženy, výrobu manžiet a podobne. Pozrite sa na plissé z iného uhlu pohľadu a dodajte svojmu domovu šmrnc!

Čistenie látkových roliet: Vaše rolety budú zase ako nové

Zaobstarali ste si domov látkovú roletu a tušíte, že je potrebné sa o ňu raz za čas postarať, aby vám dlhšie vydržala a stále vyzerala ako pri kúpe. Je to tak. Aj o látkovú roletu je potreba sa starať, aj keď vás upokojíme, nemusí to byť veľmi často a rozhodne to nie je nijako náročné.