zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Sú vonkajšie žalúzie dostatočne odolné proti poveternostným vplyvom?

Všetky časti vonkajších žalúzií sú vyrobené z materiálov určených do vonkajších podmienok. Jednotlivé komponenty sú testované na extrémné poveternostné vplyvy. Lamely sú vyrobené z hliníkovej zliatiny. Ich povrch je lakovaný v špeciálnej lakovni u nášho dodávateľa. Ostatné časti vonkajších žalúzií, ako sú napríklad plechové profily, sú pozinkované alebo vyrobené z hliníka. Rebríčky a textilné pásky sú vyrábané z vysoko odolných textilných materiálov testovaných na exteriérové použitie. Ich atesty prebiehajú v podmienkach -50 až + 65 ° C.

Žalúzie je navyše možné opatriť snímačmi, ktoré v prípade nepriaznivých poveternostných podmienok zabezpečujú vytiahnutie žalúzie, a tak zabránia poškodeniu lamiel, napr. silným vetrom (80-90km / h). Tieto snímače sa odporúčajú do extrémnych podmienok väčšinou u vysokých administratívnych budov na poschodia 10+.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Ako ľahko regulovať svetlo v podkroví?

Povala a podkrovie sú originálne priestory, ktoré ponúkajú veľa možností na ich využitie. Dostatok svetla do týchto priestorov zaistia strešné okná. Ale nie vždy je jeho veľká intenzita po celý deň žiadaná. Pre zatienenie a reguláciu svetla je určená špeciálna žalúzia do strešných okien.

Ako som nakupovala látkové rolety cez e-shop

Aj žena dokáže do svojho domova sama vybrať, vymerať, nakúpiť a namontovať látkové rolety, tak aby nielen ladili k interiéru, ale taktiež perfektne tienili. Neveríte? Podívajte sa na náš článok, dokážeme vám, že to nie je nič neobvyklého ani ťažkého.

Tienenie má vplyv na kvalitu spánku. Aké zvoliť?

Určite už ste počuli, aké podmienky sú pre spánok najlepšie. Medzi tie hlavné patria dostatok tmy, premeraná teplota a taktiež kľud. Ak všetky tieto podmienky splníme, čaká nás plnohodnotný spánok a ráno sa prebudíme zdravý a plní energie.

Znížte náklady na energiu vo vašej domácnosti

Cena elektriny raketovo stúpla, situácia je neistá a mnoho spoločností stojí na pokraji svojich možností. Na účtoch domácností sa zrazu objavujú nemalé čiastky nad plán rodinného rozpočtu. Znie to trochu ako hororový scenár, že? Tak se poďme pozrieť, ako na zdraženie elektriny aspoň trochu vyzrieť.