zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Sú vonkajšie žalúzie dostatočne odolné proti poveternostným vplyvom?

Všetky časti vonkajších žalúzií sú vyrobené z materiálov určených do vonkajších podmienok. Jednotlivé komponenty sú testované na extrémné poveternostné vplyvy. Lamely sú vyrobené z hliníkovej zliatiny. Ich povrch je lakovaný v špeciálnej lakovni u nášho dodávateľa. Ostatné časti vonkajších žalúzií, ako sú napríklad plechové profily, sú pozinkované alebo vyrobené z hliníka. Rebríčky a textilné pásky sú vyrábané z vysoko odolných textilných materiálov testovaných na exteriérové použitie. Ich atesty prebiehajú v podmienkach -50 až + 65 ° C.

Žalúzie je navyše možné opatriť snímačmi, ktoré v prípade nepriaznivých poveternostných podmienok zabezpečujú vytiahnutie žalúzie, a tak zabránia poškodeniu lamiel, napr. silným vetrom (80-90km / h). Tieto snímače sa odporúčajú do extrémnych podmienok väčšinou u vysokých administratívnych budov na poschodia 10+.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Čím zatieniť strešné okná? Vyskúšajte plissé

Nové mezonetové byty a rodinné domy sú stavané s veľkým množstvom strešných okien v podkrovných miestnostiach a i tieto okná si zaslúžia svoj elegantný tieniaci doplnok. Túžite po modernom a dynamickom tieniacom prvku do strešných okien a klasické látkové rolety či žalúzie sa vám zdajú okukané? Vyskúšajte žalúzie plissé.

 

Ako postaviť bioklimatickú pergolu: sprievodca krok za krokom pre nadšencov DIY

Bioklimatické pergoly sa stali symbolom moderného a udržateľného vonkajšieho priestoru, ktorý dokáže ponúknuť nielen útočisko pred slnkom, ale aj príjemné miesto pre odpočinok v tieni. Pre tých z vás, ktorí preferujú kvalitné a dlhodobo udržateľné riešenia, prinášame sprievodcu stavbou bioklimatickej pergoly z hliníka, ktorá je súčasťou našej ponuky.

Ako zamerať a namontovať sieť proti hmyzu?

Každý v lete rieši rovnaký problém - otravný hmyz. Ako to urobiť, aby ste si večer mohli v pokoji rozsvietiť a nebáť sa, že vám všetok hmyz nalieta do domu? Jednoduchým riešením sú siete proti hmyzu.

Najväčší veľtrh žalúzií

Každé 3 roky sú sviatkom pre všetkých nadšencov v oblasti tieniacej techniky. Koná sa legendárny R+T v Štutgarte. V 10 obrovských pavilónoch je možné vidieť stovky najväčších výrobcov z celej Európy a najväčších hráčov z ostatných kontinentov.