zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Sú vonkajšie žalúzie dostatočne odolné proti poveternostným vplyvom?

Všetky časti vonkajších žalúzií sú vyrobené z materiálov určených do vonkajších podmienok. Jednotlivé komponenty sú testované na extrémné poveternostné vplyvy. Lamely sú vyrobené z hliníkovej zliatiny. Ich povrch je lakovaný v špeciálnej lakovni u nášho dodávateľa. Ostatné časti vonkajších žalúzií, ako sú napríklad plechové profily, sú pozinkované alebo vyrobené z hliníka. Rebríčky a textilné pásky sú vyrábané z vysoko odolných textilných materiálov testovaných na exteriérové použitie. Ich atesty prebiehajú v podmienkach -50 až + 65 ° C.

Žalúzie je navyše možné opatriť snímačmi, ktoré v prípade nepriaznivých poveternostných podmienok zabezpečujú vytiahnutie žalúzie, a tak zabránia poškodeniu lamiel, napr. silným vetrom (80-90km / h). Tieto snímače sa odporúčajú do extrémnych podmienok väčšinou u vysokých administratívnych budov na poschodia 10+.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Meníme vizuálnu identitu, kvalita zostáva

V roku 2021 boli 3 obchodné značky. Aby v tom bolo jasno, vznikla jedna identita.

Prekvapte návštevu originálnym nápadom!

Viete, že žalúzie vedia oveľa  viac než len znemožnenie prieniku svetla do miestnosti a ukrytie života v dome pred zvedavými pohľadmi z vonku?

Textil na terase: aká by mala byť látka pre markízu?

Či už máte k dispozícii balkón, terasu alebo rovno celú záhradu, vždy musíte myslieť nato ako do priestoru vhodne umiestniť vonkajší nábytok a ako zvoliť vonkajšie tienenie aby vám bolo príjemne.

Plissé žalúzie - zoznámte se

Hľadali sme ideálne vnútorné tienenie, ktoré splní praktickú stránku (odrazenie svetla, súkromie...) a zároveň aj estetickú úlohu. Obe požiadavky s prehľadom plní moderné plissé. A presne o ňom bude dnešné rozprávanie. Prezradím vám všetko, čo som sa dočítala a zistila, plus ukážem, ako sme si ho vymerali a tesne pred odchodom na dovolenku aj stihli objednať.