zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Sú vonkajšie žalúzie dostatočne odolné proti poveternostným vplyvom?

Všetky časti vonkajších žalúzií sú vyrobené z materiálov určených do vonkajších podmienok. Jednotlivé komponenty sú testované na extrémné poveternostné vplyvy. Lamely sú vyrobené z hliníkovej zliatiny. Ich povrch je lakovaný v špeciálnej lakovni u nášho dodávateľa. Ostatné časti vonkajších žalúzií, ako sú napríklad plechové profily, sú pozinkované alebo vyrobené z hliníka. Rebríčky a textilné pásky sú vyrábané z vysoko odolných textilných materiálov testovaných na exteriérové použitie. Ich atesty prebiehajú v podmienkach -50 až + 65 ° C.

Žalúzie je navyše možné opatriť snímačmi, ktoré v prípade nepriaznivých poveternostných podmienok zabezpečujú vytiahnutie žalúzie, a tak zabránia poškodeniu lamiel, napr. silným vetrom (80-90km / h). Tieto snímače sa odporúčajú do extrémnych podmienok väčšinou u vysokých administratívnych budov na poschodia 10+.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




S japonskými stenami bude váš interiér stredom pozornosti

Vnútorné látkové tienenie je stále žiadané a zákazníci hľadajú originálne kúsky, ktoré interiér nielen ochránia pred slnečnými lúčmi, ale zároveň ho oživia. Trendy variant je japonské posuvné steny, ktoré nielen zatienia, ale taktiež pomôžu predeliť miestnosť.

Prečo zvoliť PurBoxy namiesto krycích plechov pod fasádu?

Často sa stretávame s otázkou, prečo sú žalúzie s PurBoxami výhodnejšie, než s klasickými krycími plechmi. Tak sa na to poďme pozrieť podrobnejšie a vysvetliť si hlavné rozdiely.

 

 

Rozdiely v typoch markíz? Všetko na jednom mieste!

Plánujete nákup vonkajšej markízy, ale nevyznáte sa v ich ponuke? V nasledujúcom článku popíšeme jednotlivé typy markíz a pomôžeme vám zorientovať sa v našej ponuke.