zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Sú vonkajšie žalúzie dostatočne odolné proti poveternostným vplyvom?

Všetky časti vonkajších žalúzií sú vyrobené z materiálov určených do vonkajších podmienok. Jednotlivé komponenty sú testované na extrémné poveternostné vplyvy. Lamely sú vyrobené z hliníkovej zliatiny. Ich povrch je lakovaný v špeciálnej lakovni u nášho dodávateľa. Ostatné časti vonkajších žalúzií, ako sú napríklad plechové profily, sú pozinkované alebo vyrobené z hliníka. Rebríčky a textilné pásky sú vyrábané z vysoko odolných textilných materiálov testovaných na exteriérové použitie. Ich atesty prebiehajú v podmienkach -50 až + 65 ° C.

Žalúzie je navyše možné opatriť snímačmi, ktoré v prípade nepriaznivých poveternostných podmienok zabezpečujú vytiahnutie žalúzie, a tak zabránia poškodeniu lamiel, napr. silným vetrom (80-90km / h). Tieto snímače sa odporúčajú do extrémnych podmienok väčšinou u vysokých administratívnych budov na poschodia 10+.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Pavel Hrdlička




Markíza jednoducho nesmie uletieť! Ako sa kotví markíza?

Mnoho ľudí má pri vonkajšej markíze strach, aby mu markíza neuletela alebo sa nezlomila pri vysunutí.

PS2 - čo sa skrýva za touto skratkou? Skvelý pomocník v ochrane proti hmyzu!

Ako si zaistiť doma kľud a nemusieť pritom mať neustále zatvorené dvere a okná? Ideálnou voľbou pre ochranu proti hmyzu na veľké okná a posuvné dvere sú jednoznačne plisované siete.

 

Drevené žalúzie alebo hliníkové žalúzie v imitácii dreva?

Páčia sa Vám krásne drevené žalúzie? V tomto článku Vám chceme poradiť v prípade, že hľadáte drevené tienenie. Máte v podstate 2 možnosti. 

Plastové palubovky sú záležitosťou modernej doby

Plastové palubovky sú modernou alternatívou k palubovkám dreveným. Vzhľadovo sa im spoľahlivo vyrovnajú a naviac majú skvelé vlastnosti, ako je dlhá životnosť a vysoká odolnosť voči UV žiareniu a plesniam, vďaka ktorým sa stávajú stále obľúbenejším variantom obkladu.