zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Tienenie pre moderný dom, to sú screenové rolety

Energetická úspora je vďaka technológiám stále výraznejšia a nie je preto divu, že pasívne domy sú veľmi populárne. Fungujú na princípe systému vytápania, riadeného vetrania a využívania pasívneho zdroju tepla pomocou rekuperačnej jednotky. A ani tu nesmie chýbať účinné tienenie, ktorá zaistí ochladenie interiéru v teplých letných mesiacoch. Aké vybrať?

Prečo si zaobstarať vonkajšie tienenie

Či už staviate dom nízkoenergetický, pasívny či napr. plusový, nezabudnite na výber vhodného tienenia, ktoré energetickú úsporu predĺžia. Výrazných úspor je možné dosiahnuť pomocou vonkajšieho tienenia, ktoré v zimných mesiacoch zabraňuje úniku tepla a v letných zase bráni prehrievaniu interiéru.

Žalúzie alebo rolety?

Skôr boli najobľúbenejším typom vonkajšieho tienenia vonkajšie rolety. A v dnešnej dobe, ich predbiehajú vonkajšie žalúzie, ale ak chcete ísť s dobou a vsadiť na niečo originálne a funkčné, vsaďte na nový trend, ktorý momentálne prichádza. Na screenové rolety.

 

screenové rolety screenové rolety na terasu    screen rolety  

Čo sú screenové rolety?

Screenové rolety sú látkové rolety, ktoré slúžia pre zatienenie zvonku. Vyrábajú sa zo sklených vlákien potiahnutých PVC vrstvou, vďaka čomu sú pevné a odolné. Ľahko sa udržujú, sú umývateľné, odolné proti vlhkosti a taktiež proti extrémnym teplotám.

Prečo screenové rolety?

  • Udržujú stálu teplotu v miestnostiach
  • Úspora za klimatizáciu
  • Vysoká životnosť látok aj profilov
  • Optická bariéra – dovnútra nejde vidieť, ale vonku áno
  • Originálny doplnok pre každú stavbu

Nechte sa uniesť originalitou a majte váš dom nevšedný a pritom chránený pred slnečnými lúčmi a zvedavými pohľadmi susedov.

 

Ponuka screenových roliet

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Sú látkové rolety vhodné do pergoly?

Krásne slnečné dni sú v plnom prúde a my si ich užívame plnými dúškami. Cez víkend sú to tiež napríklad grilovačky a posedenie s priateľmi. Proste nás to ťahá sadnúť si na záhradu a užívať si tieto príjemné chvíľky. Slniečko máme radi, ale po celom dni strávenom na slnku začneme premýšľať, ako vybudované zázemie na záhrade v podobe pergoly zatieniť. Predsa len nie je príjemné, keď vám ostré slnečné lúče svietia do tváre v čase, keď jete. Alebo ostré slnko v podvečer, keď už si chcete len čítať a relaxovať.

Japonské posuvné steny

Japonské posuvné steny predstavujú nielen originálny prvok, ktorý dodá interiéru elegantný atmosféru, ale tiež majú všestranné využitie. Môžete ich použiť namiesto záclon do väčších okien, ale tiež je premeniť vo stenu pre zakrytie skríň.

Aké sú hlavné rozdiely pergoly ARTOSI v porovnaní s konkurenčnými bioklimatickými pergolami?

Počas minulého roka sme mali možnosť zúčastniť sa na 3 veľkých veľtrhoch a tak si prejsť viac konkurenčných pergol. Článok nemá slúžiť na hanobenie cudzích produktov, ale na zdôraznenie výhod a kladv pergoly ARTOSI. Ak sa chystáte na kúpu bioklimatickej pergoly na vašu terasu a plánujete si prejsť viac predajcov, zamerajte sa na nasledujúce body. 

NOVINKA pre milovníkov látkových roliet! Prehliadnite si látkovú roletu Larra

Látkové rolety sú vďaka svojim funkčným vlastnostiam, ale aj krásnemu vzhľadu, stále populárnejšie. Z toho dôvodu teraz rozširujeme našu ponuku o látkovú roletu Larra, ktorá sa pyšní unikátnymi vlnitými tvarmi, ktoré rozžiaria váš interiér.