zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Tienenie pre moderný dom, to sú screenové rolety

Energetická úspora je vďaka technológiám stále výraznejšia a nie je preto divu, že pasívne domy sú veľmi populárne. Fungujú na princípe systému vytápania, riadeného vetrania a využívania pasívneho zdroju tepla pomocou rekuperačnej jednotky. A ani tu nesmie chýbať účinné tienenie, ktorá zaistí ochladenie interiéru v teplých letných mesiacoch. Aké vybrať?

Prečo si zaobstarať vonkajšie tienenie

Či už staviate dom nízkoenergetický, pasívny či napr. plusový, nezabudnite na výber vhodného tienenia, ktoré energetickú úsporu predĺžia. Výrazných úspor je možné dosiahnuť pomocou vonkajšieho tienenia, ktoré v zimných mesiacoch zabraňuje úniku tepla a v letných zase bráni prehrievaniu interiéru.

Žalúzie alebo rolety?

Skôr boli najobľúbenejším typom vonkajšieho tienenia vonkajšie rolety. A v dnešnej dobe, ich predbiehajú vonkajšie žalúzie, ale ak chcete ísť s dobou a vsadiť na niečo originálne a funkčné, vsaďte na nový trend, ktorý momentálne prichádza. Na screenové rolety.

 

screenové rolety screenové rolety na terasu    screen rolety  

Čo sú screenové rolety?

Screenové rolety sú látkové rolety, ktoré slúžia pre zatienenie zvonku. Vyrábajú sa zo sklených vlákien potiahnutých PVC vrstvou, vďaka čomu sú pevné a odolné. Ľahko sa udržujú, sú umývateľné, odolné proti vlhkosti a taktiež proti extrémnym teplotám.

Prečo screenové rolety?

  • Udržujú stálu teplotu v miestnostiach
  • Úspora za klimatizáciu
  • Vysoká životnosť látok aj profilov
  • Optická bariéra – dovnútra nejde vidieť, ale vonku áno
  • Originálny doplnok pre každú stavbu

Nechte sa uniesť originalitou a majte váš dom nevšedný a pritom chránený pred slnečnými lúčmi a zvedavými pohľadmi susedov.

 

Ponuka screenových roliet

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Najlacnejšie vertikálne žalúzie

Jedným z najobľúbenejších tieniacich produktov sú vertikálne žalúzie. Našu obľubu si získali vďaka svojej variabilite a prijateľnej cene.

Aký je rozdiel medzi lamelami klasik a celotieniacimi?

Premýšľate nad inštaláciou horizontálnych žalúzií, ale neviete, aký je rozdiel medzi klasickými a celotieniacimi? Tak sa na to poďme pozrieť.

 

 

Ako si správne vybrať plissé

Ak ste hľadali vhodné a variabilné riešenie pre Vaše okná medzi látkovým tienením, určite ste narazili na plissé. 

Vonkajšie tienenie pre strešné okná

Novinka od značky ISOTRA, roleta Screen SKY, kombinuje to najlepšie z vonkajšej tieniacej techniky a screenových roliet. Pomáha regulovať slnečné lúče, zabraňuje prehrievaniu a chráni taktiež pred hlukom. Poďme sa na nich podívať podrobnejšie.