zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Tienenie pre moderný dom, to sú screenové rolety

Energetická úspora je vďaka technológiám stále výraznejšia a nie je preto divu, že pasívne domy sú veľmi populárne. Fungujú na princípe systému vytápania, riadeného vetrania a využívania pasívneho zdroju tepla pomocou rekuperačnej jednotky. A ani tu nesmie chýbať účinné tienenie, ktorá zaistí ochladenie interiéru v teplých letných mesiacoch. Aké vybrať?

Prečo si zaobstarať vonkajšie tienenie

Či už staviate dom nízkoenergetický, pasívny či napr. plusový, nezabudnite na výber vhodného tienenia, ktoré energetickú úsporu predĺžia. Výrazných úspor je možné dosiahnuť pomocou vonkajšieho tienenia, ktoré v zimných mesiacoch zabraňuje úniku tepla a v letných zase bráni prehrievaniu interiéru.

Žalúzie alebo rolety?

Skôr boli najobľúbenejším typom vonkajšieho tienenia vonkajšie rolety. A v dnešnej dobe, ich predbiehajú vonkajšie žalúzie, ale ak chcete ísť s dobou a vsadiť na niečo originálne a funkčné, vsaďte na nový trend, ktorý momentálne prichádza. Na screenové rolety.

 

screenové rolety screenové rolety na terasu    screen rolety  

Čo sú screenové rolety?

Screenové rolety sú látkové rolety, ktoré slúžia pre zatienenie zvonku. Vyrábajú sa zo sklených vlákien potiahnutých PVC vrstvou, vďaka čomu sú pevné a odolné. Ľahko sa udržujú, sú umývateľné, odolné proti vlhkosti a taktiež proti extrémnym teplotám.

Prečo screenové rolety?

  • Udržujú stálu teplotu v miestnostiach
  • Úspora za klimatizáciu
  • Vysoká životnosť látok aj profilov
  • Optická bariéra – dovnútra nejde vidieť, ale vonku áno
  • Originálny doplnok pre každú stavbu

Nechte sa uniesť originalitou a majte váš dom nevšedný a pritom chránený pred slnečnými lúčmi a zvedavými pohľadmi susedov.

 

Ponuka screenových roliet

 

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Sandra Heierhoff




Nakúpte si žalúzie a rolety na mieru z bezpečia domova

Málokto sa v tomto období cítí komfortne v prítomnosti cudzích osôb. Neradi chodíte nakupovať, vyhýbate sa kontaktu, snažíte sa chrániť zdravie naše a našich najbližších. Vďaka e-shopu Labona.sk nemusíte čakať na ukončenie karantény, môžete i v tejto situácii nakúpiť potrebné tienenie z bezpečia domova.

Ako správne zvoliť látku na zatienenie?

Chystáte sa na kúpu látkového tienenia a tápate pri nahliadnutí do vzorkovníka? Ktorú látku vybrať a na aké hodnoty sa pozerať, aby ste neboli potom nepríjemne prekvapení a miesto zatemňujúcej rolety nemali doma iba tieniacu? Viac informácií k správnemu výberu látky nájdete v tomto článku.

Ako vybrať tieniacu techniku? 1. diel

Mnoho z nás pocíti s prvými jarnými lúčami slnka potrebu zaobstarať si tienenie. Nie vždy však býva výber dostatočne premyslený a my sme potom z fungovania tieniacej techniky skôr v rozpakoch. Poďme si povedať, ako postupovať, aby sme nespokojnosti predišli.

Prečo zaobstarať plastový plot?

Mám radšej drevo. Neznášam plastové výrobky. Drevo je živé, plast je mŕtvy. Už ste niekedy počuli podobné vety? Určite áno. Ja súhlasím tiež. Teraz sa na to pozrieme trošku z iného uhla. Keď vyberáte plot okolo svojho domu, čo je pre vás dôležité? Súkromie, obstarávacia cena, bezpečnosť, vzhľad plotu, údržba ... Tieto a ďalšie motívy sú dôležité pri rozhodovaní, aký plot zvolíte.