zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Trend, ktorý sa stále vracia? Okenné látkové rolety!

Okenné látkové rolety

Látkové rolety sú trendom, ktorý z našich okien hneď tak nevymizne. A dôvod je jasný, látkové rolety sú veľmi praktické, cenovo dostupné, môžeme si vybrať ľubovoľný dizajn a doladiť tak interiér do posledného detailu.

Látkové rolety poskytujú skvelé tienenie a tiež zaujímavý dizajn. Vďaka širokej palete farieb a vzorov sa dajú vybrať tak, aby dokonale ladili k interiéru, a zároveň nie je problém jednotlivé látky kombinovať. Aké sú možnosti?

Kombinácia látiek

Pre zákazníka, ktorý si prial, aby tienenie do okien rodinného domu bolo jednoduché, voľne visiace a ľahko udržiavateľné, predstavovali okenné retiazkové látkové rolety skvelú voľbu. Jeho ďalšou podmienkou bolo, aby jedna z látiek bola záclonovina a druhá aby večer zatemnila. Na výsledok sa môžete pozrieť na fotografii nižšie.

                                                                                                                                                                                                       

Rolety DEŇ / NOC

Niektorým zákazníkom vyhovujú skôr než klasické látkové rolety tzv. žalúzie deň / noc. Hovorí sa im síce žalúzie, pretože tak pôsobí ich dizajn, ale pri montáži a následnej údržbe uvidíte, že fungujú rovnako ako rolety. Vďaka priepustným a nepriepustným látkam možno jednoducho regulovať svetlosť v miestnosti pokojne aj na úplnú tmu - jednoduchým ovládaním pomocou retiazky. Stačí si len vybrať látku a potom už si len užívať to najlepšie z kombinácie roliet a žalúzií.

 

 

Jednoduchá montáž

Látkové rolety na retiazku majú skvelé funkčné vlastností a tiež sa veľmi ľahko vymeriavajú a montujú. Môžete si ich preto namontovať sami a výrazne tak ušetriť. Montáž síce vyžaduje trochu zručnosti, trpezlivosti a náradie, ale dá sa zvládnuť bez problému.


Látkové rolety možno montovať na strop, do priestoru medzi okna, alebo priamo na okná - navíjací mechanizmus môžete ukryť do bežnej garniže alebo zavesiť na strop.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Znížte náklady na energiu vo vašej domácnosti

Cena elektriny raketovo stúpla, situácia je neistá a mnoho spoločností stojí na pokraji svojich možností. Na účtoch domácností sa zrazu objavujú nemalé čiastky nad plán rodinného rozpočtu. Znie to trochu ako hororový scenár, že? Tak se poďme pozrieť, ako na zdraženie elektriny aspoň trochu vyzrieť.

Prekvapte návštevu originálnym nápadom!

Viete, že žalúzie vedia oveľa  viac než len znemožnenie prieniku svetla do miestnosti a ukrytie života v dome pred zvedavými pohľadmi z vonku?

Tienenie pre moderný dom, to sú screenové rolety

Energetická úspora je vďaka technológiám stále výraznejšia a nie je preto divu, že pasívne domy sú veľmi populárne. Fungujú na princípe systému vytápania, riadeného vetrania a využívania pasívneho zdroju tepla pomocou rekuperačnej jednotky. A ani tu nesmie chýbať účinné tienenie, ktorá zaistí ochladenie interiéru v teplých letných mesiacoch. Aké vybrať?

Nová podoba plissé? Žalúzie!

Plissé, textília s umelo vytvorenými záhyby, bola predtým veľmi populárnym a exkluzívnym materiálom pre výrobu módnych odevov pre ženy, výrobu manžiet a podobne. Pozrite sa na plissé z iného uhlu pohľadu a dodajte svojmu domovu šmrnc!