zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Trend, ktorý sa stále vracia? Okenné látkové rolety!

Okenné látkové rolety

Látkové rolety sú trendom, ktorý z našich okien hneď tak nevymizne. A dôvod je jasný, látkové rolety sú veľmi praktické, cenovo dostupné, môžeme si vybrať ľubovoľný dizajn a doladiť tak interiér do posledného detailu.

Látkové rolety poskytujú skvelé tienenie a tiež zaujímavý dizajn. Vďaka širokej palete farieb a vzorov sa dajú vybrať tak, aby dokonale ladili k interiéru, a zároveň nie je problém jednotlivé látky kombinovať. Aké sú možnosti?

Kombinácia látiek

Pre zákazníka, ktorý si prial, aby tienenie do okien rodinného domu bolo jednoduché, voľne visiace a ľahko udržiavateľné, predstavovali okenné retiazkové látkové rolety skvelú voľbu. Jeho ďalšou podmienkou bolo, aby jedna z látiek bola záclonovina a druhá aby večer zatemnila. Na výsledok sa môžete pozrieť na fotografii nižšie.

                                                                                                                                                                                                       

Rolety DEŇ / NOC

Niektorým zákazníkom vyhovujú skôr než klasické látkové rolety tzv. žalúzie deň / noc. Hovorí sa im síce žalúzie, pretože tak pôsobí ich dizajn, ale pri montáži a následnej údržbe uvidíte, že fungujú rovnako ako rolety. Vďaka priepustným a nepriepustným látkam možno jednoducho regulovať svetlosť v miestnosti pokojne aj na úplnú tmu - jednoduchým ovládaním pomocou retiazky. Stačí si len vybrať látku a potom už si len užívať to najlepšie z kombinácie roliet a žalúzií.

 

 

Jednoduchá montáž

Látkové rolety na retiazku majú skvelé funkčné vlastností a tiež sa veľmi ľahko vymeriavajú a montujú. Môžete si ich preto namontovať sami a výrazne tak ušetriť. Montáž síce vyžaduje trochu zručnosti, trpezlivosti a náradie, ale dá sa zvládnuť bez problému.


Látkové rolety možno montovať na strop, do priestoru medzi okna, alebo priamo na okná - navíjací mechanizmus môžete ukryť do bežnej garniže alebo zavesiť na strop.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Vertikálne žalúzie nahradia záclony aj predelia miestnosť, navyše sú nenáročné na údržbu

Dobre vyzerajú, ľahko sa udržujú, perfektne zatienia aj veľké presklené plochy a nahradia nemoderné záclony a závesy. Vertikálne žalúzie ste predtým mohli vídať výhradne v kanceláriách, dnes už majú svoje miesto aj v rodinných domoch alebo bytoch. Čítajte, v čom sú ich najväčšie výhody - a prečo by ste nad nimi pri kúpe nového tienenia rozhodne mali uvažovať.

 

 

Objednajte si pergolu s 8 % zľavou

Sezóna 2021 pomaly končí a za nejaký čas nás čaká ochladenie a nutné prerušenie prác na rekonštrukciách a stavbách. Aj tento čas sa však dá efektívne využiť a byť pripravení na jar 2022. Objednajte si preto pergolu ARTOSI - my vám na ňu dáme zľavu 8 %.

Betónové bloky vs. hliníkové konštrukcie pre fotovoltické panely na plochej streche

Výber správnej konštrukcie pre inštaláciu fotovoltaických panelov na plochú strechu je kľúčovým faktorom pri využívaní solárnej energie. Medzi dvoma spomenutými typmi konštrukcií - betónovými ENBRA blokmi a hliníkovými konštrukciami, existujú významné rozdiely. V tomto článku sa zameriame na výhody betónových blokov.

Ide cez aplikácie ovládať aj Vaše súkromie?

V čase chytrých telefónov už sa nemusíte po dovolenke vracať do prehriateho bytu, alebo sa cestou z hôr strachovať, že dorazíte do vymrznutého domu. Pomocou riadiacich systémov a chytrého telefónu to máte pevne v rukách a na diaľku môžete ovládať celý dom od žalúzií, až po garáž a alarm. Ako to funguje?