zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Trend, ktorý sa stále vracia? Okenné látkové rolety!

Okenné látkové rolety

Látkové rolety sú trendom, ktorý z našich okien hneď tak nevymizne. A dôvod je jasný, látkové rolety sú veľmi praktické, cenovo dostupné, môžeme si vybrať ľubovoľný dizajn a doladiť tak interiér do posledného detailu.

Látkové rolety poskytujú skvelé tienenie a tiež zaujímavý dizajn. Vďaka širokej palete farieb a vzorov sa dajú vybrať tak, aby dokonale ladili k interiéru, a zároveň nie je problém jednotlivé látky kombinovať. Aké sú možnosti?

Kombinácia látiek

Pre zákazníka, ktorý si prial, aby tienenie do okien rodinného domu bolo jednoduché, voľne visiace a ľahko udržiavateľné, predstavovali okenné retiazkové látkové rolety skvelú voľbu. Jeho ďalšou podmienkou bolo, aby jedna z látiek bola záclonovina a druhá aby večer zatemnila. Na výsledok sa môžete pozrieť na fotografii nižšie.

                                                                                                                                                                                                       

Rolety DEŇ / NOC

Niektorým zákazníkom vyhovujú skôr než klasické látkové rolety tzv. žalúzie deň / noc. Hovorí sa im síce žalúzie, pretože tak pôsobí ich dizajn, ale pri montáži a následnej údržbe uvidíte, že fungujú rovnako ako rolety. Vďaka priepustným a nepriepustným látkam možno jednoducho regulovať svetlosť v miestnosti pokojne aj na úplnú tmu - jednoduchým ovládaním pomocou retiazky. Stačí si len vybrať látku a potom už si len užívať to najlepšie z kombinácie roliet a žalúzií.

 

 

Jednoduchá montáž

Látkové rolety na retiazku majú skvelé funkčné vlastností a tiež sa veľmi ľahko vymeriavajú a montujú. Môžete si ich preto namontovať sami a výrazne tak ušetriť. Montáž síce vyžaduje trochu zručnosti, trpezlivosti a náradie, ale dá sa zvládnuť bez problému.


Látkové rolety možno montovať na strop, do priestoru medzi okna, alebo priamo na okná - navíjací mechanizmus môžete ukryť do bežnej garniže alebo zavesiť na strop.

Mohlo by vás tiež zaujímať:

Petra Šenková




Nové plastové plotovky ECO

K ponuke produktov na našom e-shope patrí nielen tieniaca technika, ale aj ďalšie produkty pre váš dom. Napríklad prvky, ktorými územie vášho pozemku ohraničíte, plastové ploty, pri ktorých teraz rozširujeme ponuku o plastové plotové latky a k nim padnúce krytky.

TOP 5 VÝHOD vonkajších žalúzií

Vonkajšie žalúzie sú nielen veľmi praktickým, ale aj elegantným prvkom, ktorý doladí celkový vzhľad domu. Okrem toho, že  určite spoľahlivo zatienia, majú aj mnoho iných výhod,vďaka ktorým v poslednej dobe získavajú na  popularite. Aké sú to výhody?

Kvalitné žalúzie a rolety vnesú do kancelárií komfort a pohodu

Pripravte nielen pre seba, ale aj pre svojich zamestnancov príjemné prostredie, ktoré na ne bude mať pozitívny vplyv a zdvihne ich kreativitu pomocou novej tieniacej techniky.

Doprajte vonkajšiemu tieneniu zaslúženú starostlivosť za dobre odvedenú prácu

Jeseň sa pomaly ale isto blíži. Väčšina z nás sa každoročne vrhá do pravidelného upratovania. A starostlivosť o tienenie by mala byť jeho súčasťou. Počas horúcich letných dní nás chráni pred pálivými lúčmi, dopriava nám príjemnú klímu, alebo nám umožňuje nerušený spánok aj v ranných hodinách, keď slnko už pomaly vychádza. Preto si tiež zaslúži starostlivosť a chvíľu nášho času.