zavrieť
môžete začať písať
výsledky hľadania tu

Vertikálne žalúzie - jednotka v oblasti tienenia kancelárskych priestorov

Vertikálne žalúzie sú stálicou v oblasti tienenia kancelárskych a komerčných priestorov. A nie je tomu tak iba náhodou.

Vertikálne žalúzie sú variabilným tienením, ktoré ponúka všetko, čo od tienenia kancelárií vyžadujete. Na jednej strane je to zabezpečenie dostatočného množstva svetla pre prácu, na druhú stranu je to možnosť tienenie regulovať a zabrániť tak rušivým odrazom na monitoroch a obrazovkách a vytvoriť prítmie na účely prezentácií. Lamely vertikálnych žalúzií možno ľubovoľne nakláňať a dokonale tak regulovať prístup denného svetla podľa potreby pracoviska.

Ochranu pred slnkom na pracovisku je možné zaistiť na mieru, a to použitím látok s vhodnou farbou a priepustnosťou svetla, podľa typu vykonávanej práce. V komerčných priestoroch je často kladený dôraz na nehorľavosť materiálov. V našej ponuke je možné vyberať látky z nehorľavého vlákna TREVIRA CS. Lamely vyrobené z tejto tkaniny nestrácajú, na rozdiel od látok, ktoré boli impregnované dodatočne, svoju kvalitu nehorľavosti.

Plynulá regulácia svetla, široký výber látok a možnosť tienenia veľkých presklených plôch robí z vertikálnych žalúzií jednotku v oblasti tienenia kancelárskych a komerčných priestorov.


Petra Šenková




Ako vybrať látku pre screenové rolety?

Vybrať si látku je ďalší z veľmi náročných krokov. Určite máte predstavu, či chcete rolety na tienenie, alebo napríklad zatemňovanie, rovnako tak či chcete svetlé alebo tmavé. Ale vybrať si potom jednu konkrétnu zo vzorkovníka už býva často oriešok. Preto sa poďme pozrieť, čo vám hodnoty a označenia jednotlivých látok určujú.

Tepelná stabilita budov – tienenie a orientácia stavby (4. diel)

Týmto dielom uzatvárame sériu článkov od pána architekta Petra Brandejského. Zameral sa na svetové strany a tienenie, všetko doplnil názornými grafikami. Tak sa vrhnite do čítania...

 

 

 

Recyklované materiály pre výrobu purenitových boxov

V dnešnej dobe je dôležitejšie ako kedykoľvek predtým sústrediť sa na udržateľnosť a ekologické postupy vo všetkých oblastiach nášho života, vrátane výrobného priemyslu. Recyklované materiály sa stávajú kľúčovým prvkom v boji proti plytvaniu zdrojmi a znečisteniu životného prostredia. Tento článok sa zameriava na využitie recyklovaných materiálov vo výrobe, konkrétne na príklade purenitového boxu a bočného ostene, kde sa ukazuje, ako môžu byť inovatívne materiály využité na vytvorenie kvalitných a trvanlivých produktov.

Prekvapte návštevu originálnym nápadom!

Viete, že žalúzie vedia oveľa  viac než len znemožnenie prieniku svetla do miestnosti a ukrytie života v dome pred zvedavými pohľadmi z vonku?